יום שלישי, 07 ביולי 2026, כ"ב תמוז ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות באר יעקב ברמלוד נט

חדשות באר יעקב

ענת ממן נבחרה לנהל את בית הספר "ביאליק" בבאר יעקב

ראש עיריית באר יעקב, ניסים גוזלן, בירך על מינויה של אשת החינוך הוותיקה לתפקיד מנהלת בית הספר "ביאליק". ממן מגיעה עם ניסיון של למעלה מ־20 שנה במערכת החינוך, ובהן שמונה שנים כמנהלת בית הספר "גורדון" בבת ים.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

מערכת החינוך בבאר יעקב מתחדשת עם מינויה של ענת ממן לתפקיד מנהלת בית הספר "ביאליק". את ההודעה על בחירתה פרסם ראש העיר, ניסים גוזלן, שבירך את ממן ואיחל לה הצלחה רבה בתפקידה החדש.

ממן מביאה עמה ניסיון חינוכי וניהולי של למעלה משני עשורים. בשמונה השנים האחרונות ניהלה בהצלחה את בית הספר "גורדון" בבת ים, ולפני כן שימשה כסגנית מנהלת, רכזת פדגוגית ומחנכת, תוך הובלת תהליכים חינוכיים, קידום מצוינות ופיתוח צוותי הוראה.

למנהלת החדשה תואר ראשון ותואר שני בחינוך, והיא בוגרת תוכנית הכשרת המנהלים "אבני ראשה". תפיסתה החינוכית מתמקדת ביצירת סביבה המאפשרת לכל תלמיד ותלמידה למצות את יכולותיהם, לצד טיפוח ערכים, מצוינות ותחושת שייכות.

ראש העיר ניסים גוזלן הביע ביטחון כי ניסיונה ומנהיגותה של ממן יסייעו לקדם את בית הספר ולהוביל אותו להישגים נוספים. לדבריו, עיריית באר יעקב תעמיד לרשותה את כלל הכלים, המשאבים והליווי הנדרשים להצלחתה, מתוך אמונה כי שיתוף פעולה בין הנהלת בית הספר, הצוות החינוכי, ההורים והרשות המקומית הוא המפתח להמשך הצלחת מערכת החינוך בעיר.
עוד נמסר כי במהלך החודש הקרוב יתקיימו מפגשי היכרות עם הורי התלמידים, שבמסגרתם תציג ענת ממן את תפיסתה החינוכית ואת הדרך המשותפת שהיא מבקשת להוביל עם קהילת בית הספר.

כמה מילים מאת ראש העיר, ניסים גוזלן: "אני בטוח כי הניסיון הרב, הידע והמנהיגות החינוכית שענת מביאה עמה יסייעו לה להצעיד את בית הספר 'ביאליק' קדימה ולהוביל אותו להישגים ולהצלחות רבות. אני מאחל לה הצלחה רבה ומברך אותה עם הצטרפותה למשפחת החינוך של באר יעקב"

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: