‬
יום רביעי, 04 בנובמבר 2026, כ"ד חשון ה' תשפ"ז
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות באר יעקב ברמלוד נט

חדשות באר יעקב

מבצע התרמת דם יתקיים בבאר יעקב

עקב הצורך בתרומות דם, תושבי באר יעקב מוזמנים לתרום דם ולהעניק תקווה והזדמנות לחיים למי שזקוק לכך. מבצע ההתרמה של שירותי הדם של מגן דוד אדום יתקיים ביום רביעי, 11 בנובמבר, במרכז המסחרי בשכונת צמרות.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

תרומת דם אחת יכולה להציל חיים, ובבאר יעקב נערכים למבצע התרמת דם מיוחד בשיתוף שירותי הדם של מגן דוד אדום, עיריית באר יעקב וארגון ההצלה הלאומי.

המבצע יתקיים ביום רביעי, 11.11.2026, בין השעות 16:00 ל-21:00, במרכז המסחרי בשכונת צמרות, ברחוב שהם 17 בבאר יעקב.

במסגרת המבצע מוזמנים תושבות ותושבי העיר להגיע, לתרום דם ולקחת חלק במעשה של ערבות הדדית ונתינה למען הזולת. תרומות הדם חיוניות להצלת חייהם של פצועים, חולים ומטופלים הזקוקים למנות דם בבתי החולים, ולכן לכל תרומה יש חשיבות רבה.

במגן דוד אדום מדגישים כי תרומת הדם מעניקה ביטחון דם לתורם ולמשפחתו, ומזמינים את הציבור להגיע ולהירתם למאמץ הלאומי.
לפרטים נוספים ולהיכרות עם שירותי התרמת הדם ניתן להיכנס לאתר מד"א: www.mdais.org.

 

באר יעקב מוכיחה שוב את כוחה של הקהילה – מתגייסים, תורמים דם ומצילים חיים!

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: