יום שני, 18 במאי 2026, ב' סיון ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות מקומיות ברמלוד נט

החדשות המקומיות באזור

המשטרה פיענחה את הרצח של יזם הנדל"ן אלדד פרי ז"ל

ניתן לפרסם : המשטרה פענחה את תיק הרצח של אלדד פרי ז"ל ברחובות. הבוקר בהתאם לממצאי החקירה תוגש לבית המשפט הצהרת תובע נגד תושב ראשל"צ החשוד במעורבות ברצח.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

ג'אק שיטרית

רמלודנט באר יעקב

בתמונה: החשוד ברצח.(צילום מסך מאקו)

כדי להאזין לסינק של רפ"ק עזזרא גולדשטיין , ראש מפלג תשאול בימ"ר מרכז יש לגעת כאן בסרטון! 

ימ"ר מרכז פתחה בתאריך 15.10.21 בחקירה מואצת, עם קבלת דיווח חירום במוקד 100, בדבר אירוע ירי ברחובות, בו נורה למוות תושב העיר- אלדד פרי ז"ל, עת יצא מרכבו בשעת בוקר מוקדמת, סמוך לבית כנסת בעיר. בתוך כך, חוקרי ימ"ר מרכז ניהלו חקירה מורכבת ומסועפת, היות והעדות הראשונה בתיק הסתכמה בכך שחשוד אלמוני נצפה נמלט מזירת הרצח רכוב על גבי אופנוע ואילו רשימת "החשודים הפוטנציאלים לכאורה", כללה בראשיתה של החקירה מאות אנשים, על רקע סכסוך כספי בתחום הנדל"ן עם הקורבן.

 

 

קורבן הרצח-יזם הנדל"ן אלדד פרי ז"ל. (צילום מסך מאקו)

כאמור, חוקרי היחידה הפעילו את מיטב האמצעים הטכנולוגים לשם קידום החקירה, תוך ניתוח ממצאים פורנזיים ואמצעי תיעוד בזירה, לצד ניהול מהלכי חקירה נוספים, שהביאו תוך שלושה שבועות לחשיפת זהות החשוד – תושב ראשל"צ בן 64 . עם מעבר החקירה הסמויה לשלב הגלוי, עצרו בלשי הימ"ר את החשוד בביתו, כשברשותו אקדח אשר נבדק במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל ונמצאה התאמה לממצאים שנדגמו בזירת הרצח, כמו גם תפיסת האופנוע שבבעלותו, ששימש עפ"י החשד את החשוד בהגעה לזירה והמלטות ממנה אחר הרצח.

בהתאם לצורכי החקירה והתפתחותה, האריך בית המשפט את מעצרו של החשוד מעת לעת, והבוקר עפ"י ממצאיה, תוגש ע"י פרקליטות מחוז מרכז הצהרת תובע נגד החשוד ובימים הקרובים יוגש כתב אישום ובקשה להמשך מעצרו עד תום ההליכים.

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: