משה ארבלי היה אורח כבוד בחגיגות המימונה במרחב שפלה
משה ארבלי יו"ר ההסתדרות במרחב שפלה היה אורח כבוד בחגיגות המימונה, שנערכו באזורינו והתקבל בחום רב בחיבוקים בנשיקות ובהתלהבות רבה ובברכת "תרבחו ותסעדו".
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
בתמונה: מימין משה ארבלי ח"כ יובל שטייניץ, ראש העיר יאיר רביבו ודני אוחיון.
משה ארבלי יו"ר ההסתדרות במרחב שפלה, היה אורח כבוד בחגיגות המימונה, שנערכו באזורינו והתקבל בחום רב בחיבוקים בנשיקות ובהתלהבות רבה ובברכת "תרבחו ותסעדו".
ארבלי הקפיד להגיע לכל אירוע ובית שהוזמן וכיבד בנוכחותו את המארחים .ונתקבל במאכלי וממתקי המימונה, מופלטה, שבקיה, ועוד, אשר הונחו על שולחנות מעוטרים ומפוארים לכבודו.
ארבלי היה אורח הכבוד של ראש עיריית לוד מר יאיר רביבו. היגיע עם סגנו דני אוחיון והתכבד לשבת בשולחן המכובדים לצידו של ראש עיריית לוד ואישי ציבור נוספים.
האהבה והערכה שליוותה את ארבלי בערב חג המימונה היא תוצאה של פעילות אינטנסיבית רבת שנים למען האדם העובד, הגמלאי, חבר ההסתדרות, והתושב. בערבים כאלה הוא בא על שכרו.

