יום רביעי, 16 בספטמבר 2026, ה' תשרי ה' תשפ"ז
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות מקומיות ברמלוד נט

החדשות המקומיות באזור

הרב יעקב גלויברמן השתתף בחנוכת בית הכנסת ״אהבת ישראל״ בנחלים לזכר חללי צה״ל

ערב מרגש ומרומם התקיים בישיבת נחלים, במעמד חנוכת בית הכנסת ״אהבת ישראל״, שנבנה לזכר חללי צה״ל ובתרומתם של איש העסקים מאיר שמיר ורעייתו עדינה.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

אוה אהרונוף

בתמונה: גלויברמן בטקס חנוכת בית הכנסת "אהבת ישראל" בנחלים

הרב יעקב גלויברמן השתתף אמש בהתרגשות במעמד המיוחד שהתקיים בישיבת נחלים, לרגל חנוכת בית הכנסת ״אהבת ישראל״, שהוקם לזכר חללי צה״ל ונופלי ישיבת נחלים בתרומתם של איש העסקים מאיר שמיר ורעייתו עדינה. במעמד המרגש השתתפו אנשי ציבור ואורחים מכובדים, בהם מנכ״ל בנק לאומי חנן פרידמן, וכן הרמטכ״ל לשעבר גבי אשכנזי ומשתתפים נוספים.


בתמונה: הרמטכל לשעבר גבי אשכנזי, הרב גלויברמן ועדינה שמיר בטקס חנוכת בית הכנסת "אהבת ישראל"

הרב גלויברמן התייחס לשמו של בית הכנסת ולמשמעות העמוקה הטמונה בו, ואמר כי יש עוצמה גדולה בשם ״אהבת ישראל״ – אהבה שמבטאת גם מסירות והקרבה למען עם ישראל ומדינת ישראל.

האירוע היווה מפגש מרגש של תורה, זיכרון, אחדות והוקרה לנופלים, כאשר בית הכנסת החדש מנציח את זכרם וממשיך את מורשתם בתוך קהילת ישיבת נחלים.


הרב גלויברמן עם עדינה שמיר

יהי זכרם של הגיבורים ברוך!

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: