
ראש העיר לוד: אבו מטיר היה מופת לדו-קיום וחיים בשלום!
ראש העיר לוד, עו"ד יאיר רביבו, מספיד את מוחמד אבומטיר, חבר מועצת העיר לוד לשעבר, שהלך הלילה לעולמו, בעקבות דום לב בו לקה: "היה מופת לשלום ועמד כחומה בצורה, לשמירת החיים בדו-קיום בלוד"

ראש העיר לוד, עו"ד יאיר רביבו, מספיד את מוחמד אבומטיר, חבר מועצת העיר לוד לשעבר, שהלך הלילה לעולמו, בעקבות דום לב בו לקה: "היה מופת לשלום ועמד כחומה בצורה, לשמירת החיים בדו-קיום בלוד"

רישוי העסקים עומד לעבור טלטלה רצינית ,שאמורה לשים קץ לביורוקרטיה הכרוכה בהוצאת רישיון עסק. לעסקים ברמת סיכון נמוכה - רק 21 יום. ברמה בינונית - 45 יום ואילו לעסקים ברמת סיכון גבוהה - עד שבעל העסק יסיים את ההליך כנדרש על פי החוק.

המשרד להגנת הסביבה פנה אל כל הרשויות המקומיות בישראל, כדי שינקטו בפעולות מיידיות לניקוי ותחזוקה של מערכת הניקוז, לפני עונת הגשמים.

חובשי רפואת חירום מיחידת האופנולנסים של איחוד הצלה סניף לוד שהגיעו למקום, העניקו סיוע רפואי ראשוני לשני נפגעים כאשר מצבם מוגדר קל עד בינוני.

חברי מערכת עיתון "רמלוד פלוס" והאפליקציה "רמלודנט-באר יעקב" בחרו בראש המועצה האזורית עמק לוד - דוד יפרח לאיש השנה של האזור שלנו. יפרח: "את ההבטחות שלי החלטתי גם לקיים, כי יש כאלה שרק מבטיחים. ראשית, הגעתי למועצה עם תכנית עבודה מסודרת ל 10 שנים וממנה גזרתי את חמש השנים הראשונות בהן צמח תקציב המועצה ב 28%, דבר חסר תקדים. שיניתי את התייחסות המועצה וכל עובדיה לתושבי הישובים, ללא יוצא מן הכלל. הבטחתי לשפר את פני הישובים ולשדרג את חזותם. אפשר לראות היום את ההבדלים ואת השיפורים מהתקופה שלפני הבחירות לזו של היום והיד עוד נטויה".

נפוליאון בונפרטה המצביא הדגול, הוריש לעולם את האימרה המפורסמת: "הצבא צועד על קיבתו" וכנראה זאת הסיבה שהמטבח הצרפתי מוביל בתחום הקולינרי ונותן את הטון בעולם כולו. כתב "רמלודנט באר יעקב" קפץ לטעימות והממצאים מאוד מאוד מעניינים.

אירוע הסליחות שערך השבוע ניר רגב בביתו בלוד, הפך לשיחת היום בקרב חברי הליכוד בארץ. הרב נתנאל שריקי מנתיבות, השרים גילה גמליאל ואלי כהן, יו"ר מרכז השלטון המקומי חיים ביבס, שהפגין כישורי תקיעה בשופר, ראש עיריית בת-ים יוסי בכר, ראש עיריית לוד עו"ד יאיר רביבו, ראש מועצת שוהם גיל לבנה ועוד רבים, שנהנו מערב סליחות מרגש.

ראש המועצה האזורית דוד יפרח מסר לכתבנו, כי אם כל הדרישות של אגודת ניר צבי ועיקרי הדברים המופיעים בפנייה לבג"צ, ייענו, עיריית לוד תוכל ליישם את רוב התוכניות הכלולות בהסכם הגג.

אלי מירל , 38, אב ל-3 ילדים - תושב לוד, סובל ממחלה קשה המצריכה כריתת לבלב דחוף והשתלת תאי לבלב כדי להציל את חייו.

במסגרת זו הקהל הרחב מוזמן להגיע למרכזי היישובים סתריה וכרמי יוסף בין השעות 09:00 – 14:00 בימים שישי ושבת, 8.9-9.9 וליהנות ממגוון פעילויות והפעלות – ללא תשלום.