לוד: אבות אכלו בוסר ומתקני השעשועים בגן הילדים יעקרו
לוד: אבות אכלו בוסר ומתקני השעשועים בגן הילדים יעקרו
פורסם בתאריך:
בהמשך לסדרת כתבות שפורסמה ב"אזורינט" בחודש ינואר "גן השעשועים אינו ראוי אפילו למשחקי כלבים" , וכתבה שפורסמה בחודש פברואר: "ככה יעשה לתושב המטריד את צמרת העירייה",,
טוענים תשבי שכונת חבד בלוד כי אחרי שהתלוננו על הזוהמה והלכלוך שהצטברו בגן השעשועים , החליטה העירייה, ככל הנראה, להעניש אותם ולעקור את המתקנים.
התושבים אומרים כי למרות הבטחת העירייה כי הגן יתוכנן מחדש והפסולת תפונה, החליט סגן ר' העיר - יוסי הרוש - לתת הוראה לעקור את המתקנים.
התושבים מוכי תדהמה, וחשים כאילו העירייה צרה עליהם ומענישה אותם, במקום להעניק להם את השירות לו הם ראויים.
"ילדי השיכון" מספרת י. ה. אם לילד כבן 5 : "קיבלו בכאב גדול את הגזרה, ועקירת המתקנים. אי אפשר להרגיע אותם. אני לא מבינה מה אשמים בזה הילדים ?"
"אבות אכלו בוסר" אומר ש.א. "ושיני ביניהם תקהינה. חשוב לי לציין שהמתקנים בגן היו תקינים, אנחנו התלוננו רק על העזובה והפסולת במתחם. חבל מאד שהעיריה מענישה את הילדים התמימים ופועלת באופן ברוטאלי".
מעיריית לוד לא התקבלה כל תגובה בעניין זה.


