יום שלישי, 07 ביולי 2026, כ"ב תמוז ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות מקומיות ברמלוד נט

החדשות המקומיות באזור

רמלה: האחר הוא אני

רמלה: האחר הוא אני

פורסם בתאריך:


בית-ספר אחווה היה גדוש בפעילויות מבורכות ומפיצות אור שכולן התקיימו סביב הערך השנתי -  "האחר הוא אני" והפצת האור לסביבה.


שלל האירועים היו מרגשים כמו : טקס כט' בנובמבר לציון החלטת החלוקה בעצרת האו"ם,  טקס פתיחת "מצעד הספרים" בו חולקו תעודות הצטיינות לקוראים המתמידים מכל השכבות.


בנוסף, וועד ההורים יחד עם התלמידים ציינו  בבית-הספר את "יום המחנך". התלמידים קידמו את פני המורים בבוקר בשרשראות פרחים ובברכה ליום מחנך שמח. בסוף היום הוזמנו המורים לספרייה לארוחה חגיגית מעשי ידיהם של ההורים. ההורים ברכו את הצוות החינוכי וכל מורה קיבל ברכות אישיות מהתלמידים.


הנושא השנתי "האחר הוא אני" צוין בטקס מרגש שכלל שירים והמחזות על ידי התלמידים ובהמשך התקיימה פעילות בית-ספרית.  נציגי כיתות ו' ותלמידי כיתה ד' בליווי המורה יפעת יצאו לבית הקשיש ברמלה לפעילות התנדבותית והתקבלו שם בברכה ובהתרגשות רבה.


חנוכיות פרי יצירותיהם של התלמידים מכל השכבות, הוצבו בתערוכה, והחנוכיות  המקוריות ביותר   נתרמו  ללשכת ראש העיר.  יואל לביא, שקיבל בברכה  את התלמידים והתרשם מהיצירות והידע שהפגינו  בנושא  "האחר הוא אני" ובאקטואליה בכלל.        

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: