יום ראשון, 05 ביולי 2026, כ' תמוז ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות מקומיות ברמלוד נט

החדשות המקומיות באזור

טקס מרשים לחילופי גברי בפיקוד על משטרת לוד

טקס מרשים לחילופי גברי בפיקוד על משטרת לוד

פורסם בתאריך:


השותפות האיתנה והחשובה בין העירייה והמשטרה, באה לביטוי בטקס חילופי מפקדי תחנת לוד שהתקיים עם סיום היום הראשון והמוצלח לפתיחת שנת הלימודים. סנ"צ יגאל עזרא אשר שימש במגוון תפקידי מפתח במשטרת ישראל, יפקד על משטרת לוד במקומו של סנ"צ צביקה חסיד אשר קודם לדרגת נצ"מ ועבר לפקד על משטרת ראשל"צ.
הטקס התקיים במתנ"ס גני אביב, במעמד ראש העיר עו"ד יאיר רביבו, מפקד מחוז המרכז ניצב מוטי כהן, מפקד מרחב שפלה תנ"צ מוטי אדרעי, סגל הפיקוד הבכיר מהמחוז והמרחב, וכן קציני ושוטרי תחנת לוד.
" עצם קיום הטקס ביום פתיחת שנת הלימודים מהווה אולי את ההוכחה הטובה ביותר לכך שהמערכת העירונית והמשטרתית מתפקדות היום טוב יותר, שכן דווקא ביום המאתגר של פתיחת שנת הלימודים, התאפשר לנו להתפנות מסדר היום העמוס" אמר ראש העיר עו"ד יאיר רביבו, "למטבע שיתוף הפעולה שבין העירייה והמשטרה שני צדדים וערכים משותפים בראש סדרי העדיפויות, מחד ביטחון אישי ואכיפת החוק והסדר בעיר, מאידך מתן שירות יעיל עם הפנים לקהילה".
ראש העיר מסר את ברכתו למפקד היוצא ולמפקד הנכנס ואיחל להם הצלחה בתפקידם. "יחד נחזק את לוד בע"ה כעיר בטוחה עם איכות חיים המקפידה על חוק וסדר בתחומה", אמר. 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: