לוד: מהמורות מסכנות חיים
לוד: מהמורות מסכנות חיים
פורסם בתאריך:
בעוד שבעיריית לוד ממהרים להתהדר בפתיחתו המחודשת של כביש כצנלסון, ומשגרים הודעות לעיתונות המבשרות על טקסים מרשימים, מבכרת עיריית לוד להתעלם מפניות תושבים על מהמורות מסכנות חיים במדרכות.
השבוע שיגרה עיריית לוד הודעה לתקשורת בה בישרה כי: "סוף סוף אפשר לברך על המוגמר, בשעה טובה ומוצלחת. כפי שהתחייב ראש העיר יאיר רביבו עם כניסתו לתפקיד - לפתוח את כביש כצנלסון עד ט"ו בשבט, אכן ביום שישי האחרון, נפתח עורק התנועה הראשי בכניסה הצפונית ללוד לכל אורכו, מצומת אבא הילל סילבר, דרך רח' מבצע יהונתן ועד סוף רחוב כצנלסון וחיבורו לרח' הנשיא במרכז העיר"
בהודעה לתקשורת צוטט רביבו כמי שאמר כי: "הכביש החדש יאפשר מעתה נסיעה איכותית וזרימת תנועה טובה ובטיחותית לרווחתכם תושבי לוד היקרים והבאים בשעריה ולרווחת הנהגים והמשתמשים בדרך, מקצה אחד של העיר למשנהו. לוד מתחדשת".
ס. ד., תושב רחוב צמח צדק בלוד, טוען כי: "כמו הכבישים, כך גם מדרכות רבות בעיר, הן במצב גרוע ביותר. מנהולים בולטים, אבנים מתפרקות, מהמורות, בורות - כל אלה מהווים סכנה לכלל הולכי הרגל, וכמובן אינן מאפשרות כלל מעבר או נגישות לנכים".
לדבריו: "במקום לערוך טקסים, צריך לשלוח צוותים עם שופלים שירבדו את הכבישים ויתקנו את הליקויים המסוכנים. בפני עיוור לא תשים מכשול".
לשאלות "אזורינט" האם ומתי מתכוונת עירית לוד לטפל במפגעים אלה, העדיפה עיריית לוד, כאמור, שלא להשיב.


