מיכאל וידל, המועמד לראשות העיר רמלה, מגייס את שרי הממשלה לטובת העיר
מיכאל וידל, המועמד לראשות העיר רמלה, מגייס את שרי הממשלה לטובת העיר
פורסם בתאריך:
לקראת הבחירות המתקרבות, שרי ממשלה וחברי כנסת רבים הגיעו השבוע להדלקת נרות חנוכה בסניף הליכוד בעיר כאשר כולם מעברים מסר ברור כי הם עומדים מאחורי מיכאל וידל וכי ירתמו למאמציו לשיפור פנייה של רמלה. וידל: "יחד נצא למסע המשותף וננצח, יחד נוביל את העיר רמלה קדימה".
עוד לא החלו הבחירות באופן רשמי ושרי הממשלה כבר מתחילים להגיע לעיר להביע את תמיכתם במיכאל וידל, המועמד לראשות העיר רמלה. השבוע הגיעו שר התחבורה והשר לענייני מודיעין, ח"כ ישראל כץ, השרה לשיווין חברתי, ח"כ גילה גמליאל וחברי כנסת נוספים להדלקת נר רביעי של חנוכה בסניף הליכוד בעיר רמלה. כמו כן, לחגיגה הצטרפו יושבי ראש רבים מסניפי ליכוד ברחבי הארץ וראשי רשויות מקומיות אשר תומכים בוידל לראשות העיר.
וידל, ידוע כמקושר היטב לכלל השרים ובראשם לראש הממשלה, בנימין נתניהו, אשר הבטיח כי כפי שעשה בעבר, גם בבחירות הקרובות יעמוד לצד וידל ובהמשך יעמוד לצידו בטיפול בעיר רמלה.
את מסכת הברכות פתח וידל באמרו לאורחים: "אני שמח כי כולם כאן היום בחג מיוחד זה המסמל עבורי תקווה, שמחה ואחדות. נוכחותם כאן היום מביאה הרבה אור לעיר רמלה שנמצאת בימים אלה לקראת שינוי גדול". במרכז הערב עמד נאומו של שר התחבורה, ישראל כץ אשר התחייב כי יעמוד מאחורי וידל בבחירות וכי ייסע לו להפוך את רמלה לעיר מרכזית בישראל. כץ שיבח את וידל על פעילותו ברשות שדות התעופה ועל חלקו בגיבוש התכניות הרבות במשרד התחבורה.
כזכור, וידל כיהן בעבר כראש מטה משרד התחבורה של השר. השניים נפגשו בשבוע שעבר בכדי לדון בדרכי שיפור ושדרוג מערך התחבורה בעיר רמלה. וידל הודה לשר על הפרדות המפלסיות המבוצעות בימים אלה בכניסות לעיר, הפרדה 208 שכבר הסתיימה והפרדה 132 ביציאה המערבית מרמלה.
בהמשך הודה מיכאל וידל לשרה גמליאל על העברת התקציבים לבתי הספר הכנסייתיים בעיר ועל מאמצה לקידום השוויון בתחום החינוך." בימים אלו חוגגים אלפי התלמידים הנוצרים ברמלה את חג המולד. בזכותך, ישנה חגיגה כפולה עם הגעת התקציבים לתיכונים הכנסייתיים בעיר. על כן בשם תושבי העיר רמלה אני מודה לך רבות". אמר וידל.
בין המברכים היו גם ראש המועצה האזורית חבל מודיעין, שמעון סוסן וראש העיר לוד, יאיר רביבו. בסיום המפגש הודה וידל לכלל הנוכחים על התמיכה הרבה ואמר: "התמיכה מצד השרים, חברי הכנסת, פעילי הליכוד והיענותם הגדולה של תושבים רבים מרגשת ומחזקת אותי להמשיך לפעול למען רמלה טובה יותר. אני רואה ברמלה פוטנציאל אדיר ואני מוכן וערוך להתמודד עם האתגרים הניצבים בפני העיר בימים אלו".


