יום שלישי, 07 ביולי 2026, כ"ב תמוז ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות מקומיות ברמלוד נט

החדשות המקומיות באזור

בית המשפט המחוזי בלוד גזר מאסר ופסילה לנהג משאית שהרג רוכב אופניים

בית המשפט המחוזי בלוד גזר מאסר ופסילה לנהג משאית שהרג רוכב אופניים

פורסם בתאריך:


הבוקר גזר בית המשפט המחוזי בלוד 28 חודשי מאסר בפועל, שנת מאסר על תנאי ו-7 שנים פסילת רישון הנהיגה לנהג משאית, שהורשע על פי הודאתו בהריגת רוכב אופניים, לפני כשנה בראשל"צ, והפקרתו.


על פי כתב האישום, נהג המשאית, אבירם נח, גרם למותו של רוכב האופניים, בעת שתוך כדי נהיגת משאיתו שלח SMS בטלפון הנייד שלו.


נח, על פי כתב האישום, נהג במשאית, כאשר  בנו הצעיר ישב לידו, תוך כדי נהיגה שלח  SMS, ולפתע חש שמראת הצד במשאית עפה. נח נבהל ובנו (קטין) אמר לו  כי פגע והעיף רוכב אופניים לשולי הכביש


למרות זאת, המשיך נח בנהיגה, מבלי לעצור ולהחיש עזרה לרוכב האופניים.

כעבור דקות, חזר עם בנו למקום התאונה, האט את המשאית, אך גם הפעם לא עצר, אלא אמר לבנו הצעיר כי קודם יוריד אותו בבית, ואחר כך יחזור למקום התאונה.  הוא הסביר את מעשיו בכך שלא רצה לחשוף את בנו הצעיר למראה רוכב האופניים, בוריס קוצ'ובסקי  ז"ל ,  הפצוע אנושות.
 

נח אכן שב למקום התאונה, אולם החנה את משאיתו בקרבת מקום, ועשה עצמו כאילו הוא מתאמן בספורט, כשהוא הבחין כי סביב רוכב האופניים הפצוע אנושות מתגודדים כוחות גדולים וקהל סקרנים.

נח ראה את מראת המשאית זרוקה בשולי הדרך, והעיף אותה לסבך שיחים, כדי לטשטש ראיות למעורבותו בתאונה.

עד ראייה להתנהגותו הבלתי מובנת, עובד עיריית ראשל"צ, עיכב אותו במקום, והעבירו לידי המשטרה, שעצרה אותו.

נח הודה כי התעסק בטלפון הנייד ולכן הוסחה לרגע דעתו מהכביש, לטענתו אמר כי חשב שפגע בתמרור. 

שופטי בית המשפט המחוזי בלוד קבעו כי מעשיו של נח ראויים לכל גינוי חברתי ומוסרי, ומהווים פגיעה בקדושת החיים, בסולידריות החברתית ובעקרון הצדק".

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: