ספרים עד הבית: הספרייה העירונית 'לדורות' השיקה שת"פ עם מוניות 'לוד החדשה'
לאור הסגר השלישי במדינת ישראל בשל נגיף הקורונה, השיקו בספרייה העירונית 'לדורות' מיזם מיוחד בשיתוף פעולה עם מוניות 'לוד החדשה' – דרכו ניתן לקבל את הספרים שהוזמנו – עד לפתח הבית
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
בתמונה: מיזם מיוחד-ספרים עד הבית, אמיליה קודיש מנהלת הספרייה 'לדורות'
אספקת הספרים לבית, בתוך 24 שעות, לא כולל שבתות וחגים, כאשר מחיר השירות, עומד על-סך 20 ₪ ברחבי לוד (ל'גני אביב' – 25 ₪).
הספרייה בניהולה של אמיליה קודיש, הודיעה כי בימי הסגר, אין קבלת קהל ושירות יינתן רק באמצעות הטלפון 08-9279929 בין השעות 09:30 18:30 או במייל [email protected].
השאלת ספרים מהספרייה אפשרית באמצעות טייק-אווי, כאשר הספרים ימתינו מחוץ לספרייה קרוב לעמדת השומר. כמו-כן, ניתן להשאיל ספר דיגיטלי דרך הספרייה המקוונת "הספרייה הדיגיטלית הישראלית" ובה כ-16,000 בשפות שונות לכל הגילאים. הנהלת הספרייה מוסרת כי ניתן לקבל הדרכה בטלפונים: 08-9279623 , 08-9279622 , 08-9279929.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
"מברוק" ל'כרם': עיריית לוד חנכה את משרדי המינהלת להסדרת השכונות הערביות
רוטרי לוד ועיריית לוד מצדיעים לדור העתיד
הלך לעולמו ציון הדר ז"ל, גזבר עיירית לוד המיתולוגי ואחד מעמודי התווך של השירות הציבורי
רביבו מגיב לסערת הרוטציה: "מילה היא מילה – והסכמים מקיימים"


