"גורם מכריע בדיכוי המהומות": ראש העיר לוד הוקיר תודה לחיילי מג"ב ולמשטרה
ראש העיר לוד, עו"ד יאיר רביבו הצדיע השבוע והודה למשטרת ישראל ובעיקר ללוחמי מג"ב שהגיעו ללוד והצליחו בנחישות רבה להשתלט על המהומות ולהחזיר את השקט לרחובות העיר.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
בתמונה: ראש העיר עם לוחמי מג"ב: כוח מרתיע שיודע לטפל באירועי הפרות סדר
"הלוחמים האלו שרגילים לשמור ולהגן על גבולותיה של המדינה, הם כוח מרתיע שיודע היטב לטפל בבעיות בנושאי ביטחון פנים, לחימה בפשיעה קשה ודיכוי הפרות סדר ואין מתאים יותר מהם, כזרוע המבצעית של משטרת ישראל, ואין מתאים יותר מהם לביצוע משימות אלו", ציין ראש העיר בפוסט הוקרה בפייסבוק.
"אני שמח על הנוכחות שלהם בלוד ואני מלא הכרת תודה על תפקידם החשוב המהווה כאחד העוגנים האיתנים לחיזוק המשילות בלוד וביטחונם האישי של תושבי העיר", הוסיף.
"בשם תושבי העיר לוד, אני רוצה להודות לכם ולהביע הערכה על העבודה האיכותית והמקצועית שאתם עושים, במסירות יומם וליל ועם כל הנשמה, ועל פועלכם הנחוש בעיר, אשר היווה גורם מכריע בדיכוי המהומות והפרות הסדר. אנו תפילה לחזרה מהירה של העיר לשגרה שקטה ובטוחה", אמר רביבו.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
250 רקדנים על במה אחת: האקדמיה למחול של תמי מיכאלי בן דוד סחפה את לוד
לוד תחגוג את העצמאות ויום ירושלים: מוסדות החינוך יפעלו כרגיל למחרת
נבחרו משיאי המשואות בלוד לכבוד חגיגות יום העצמאות ה-78 למדינת ישראל ולעיר לוד
חזקים בעברית: בית הספר עתיד למדעים בלוד מהמובילים במתמודדים באולימפיאדת הלשון העברית



הרב יואל תל אביב | 22:15 26.05.21