יום שבת, 09 במאי 2026, כ"ב אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות לוד ברמלוד נט

חדשות לוד

מגרש מיני פיץ' חדש בגני איילון יעשיר את פעילות הספורט והפנאי לתושבים

השבוע הסתיימו העבודות לבניית מגרש מיני פיץ' חדש ומפואר בשכונת גני איילון – בסמוך למתחם מחיר למשתכן ולרווחת ילדי האזור כולו, מגרש מושקע ומרשים - אחד מבין מספר המגרשים מסוג זה שעיריית לוד תקים בעתיד הקרוב ברחבי העיר.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

בתמונה: להעשרת פעילות הפנאי והספורט, ראש העיר במגרש המיני פיץ' החדש בגני איילון

בניית מגרש המיני פיץ' הינו פרויקט ופרי עמלו של אגף הספורט בעירייה ויש בו מגרש סינתטי למשחקי כדורגל, כדורסל וכדורעף.

ראש העיר לוד – עו"ד יאיר רביבו שביקר במגרש עם סיום העבודות והתרשם מאיכותו, ציין כי "בהמשך נתקין תאורה והמתחם יעשיר את פעילות הספורט והפנאי, לתושבים, לילדים ולבני הנוער". 

ראש העיר הודה למנהל אגף הספורט - מאיר אליהו וכן למשנה לרה"ע ומחזיק תיק הספורט - אריה לוי, שקידמו את הפרויקט וליוו את הקמתו עד לסיום בנייתו.

מנהל אגף הספורט - מאיר אליהו אמר כי "אני מודה לאגף ההנדסה על שיתוף הפעולה בהקמת וקידום הפרויקט. תודה מיוחדת לסגנית מהנדסת העיר – ורד שטרית וכן לשמואל סלוניצקי – מנהל תשתיות בעירייה, שעזר בכל התהליך של בניית תשתית עבור הקמת המגרש".

 

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: