הוגש כתב אישום על גניבת רכב כשבתוכו ישבו שני ילדיה של בעלת הרכב בלוד
שוטרי תחנת לוד פתחו בחקירה מואצת ובסריקות מבצעיות לפני שבוע, עם קבלת דיווח מתושבת לוד על כך שרכבה ובו שני ילדיה בני 4 ושנה חצי נגנב ברח' הרצל בעיר , לאחר שנכנסה לרגע לחנות והשאירה את הרכב מונע.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
ג'אק שיטרית
רמלודנט באר יעקב
התביעה המשטרתית הגישה היום כתב אישום נגד תושב לוד בגין גניבת רכב, בו ישבו באותה עת מאחור שני ילדיה הקטנים של בעלת הרכב
שוטרי תחנת לוד פתחו בחקירה מואצת ובסריקות מבצעיות לפני שבוע, עם קבלת דיווח מתושבת לוד על כך שרכבה ובו שני ילדיה בני 4 ושנה חצי נגנב ברח' הרצל בעיר , לאחר שנכנסה לרגע לחנות והשאירה את הרכב מונע.
בתוך כך, השוטרים פתחו בסריקות אחר הרכב עד לאיתורו בתחנת דלק ביציאה מהעיר, כאשר עפ"י החשד הגנב נטל תיק שהכיל אלפי שקלים במזומן ונמלט מהמקום.
בחקירה מהירה של שוטרי התחנה, אותר החשוד בבית אביו והוא נעצר לחקירה כשברשותו סמים מסוגים שונים והכסף המזומן שגנב עפ"י החשד מהרכב.
עם סיומה של החקירה ובהתאם לממצאיה, הגישה הבוקר יחידת התביעות של משטרת ישראל במחוז המרכז, כתב אישום נגד החשוד לבית משפט השלום בראשל"צ לצד בקשה להמשך מעצרו עד תום ההליכים המשפטיים.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
הלך לעולמו ציון הדר ז"ל, גזבר עיירית לוד המיתולוגי ואחד מעמודי התווך של השירות הציבורי
רביבו מגיב לסערת הרוטציה: "מילה היא מילה – והסכמים מקיימים"
מיכל חן סופיר תסיים את תפקידה כמחזיקת תיק הרווחה
אלפים במעמד עוצמתי לציון 30 שנה להקמת הגרעין התורני בלוד


