יום שישי, 08 במאי 2026, כ"א אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות לוד ברמלוד נט

חדשות לוד

צעירה בת 26 נורתה אמש (שישי) ברחוב המסגר בלוד בעת ששהתה ברכבה

הבוקר בשבת עידכן ביה"ח שמיר-אסף הרופא כי הצעירה שהגיעה אלינו אמש מלוד , במצב קשה ולא יציב, עם פצעי ירי, עברה במהלך הלילה סדרת ניתוחים בבית החולים והרופאים הצליחו לייצב את מצבה הרפואי.  לפני כשעתיים דווח ע"י משטרת ישראל כי הגרוש של הצעירה בת ה-26 שנורתה נעצר יחד עם אחיו.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

ג'אק שיטרית

רמלודנט באר יעקב

אתמול (שישי) בשעה 22:57 התקבל דיווח על פצועה מאירוע אלימות ברחוב המסגר בלוד. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח שמיר-אסף הרופא אישה כבת 26 במצב קשה ולא יציב עם פציעה חודרת. 
פראמדיקית מד"א שיר חבר וחובש רפואת חירום במד"א שמעון פרש סיפרו: "הפצועה שהייתה בהכרה סבלה מפציעה חודרת ומדממת. מיד התחלנו בטיפול רפואי מציל חיים שכלל עצירת דימומים ומתן תרופות, הכנסנו אותה לניידת טיפול רפואי ופינינו אותה לבית החולים כשמצבה קשה ולא יציב."

הבוקר (שבת) עידכן בי"ח שמיר-אסף הרופא כי הצעירה שהגיעה אלינו אמש מלוד , במצב קשה ולא יציב, עם פצעי ירי, עברה במהלך הלילה סדרת ניתוחים בבית החולים והרופאים הצליחו לייצב את מצבה הרפואי. 

המשטרה פתחה בחקירת נסיבות אירוע ירי בלוד במהלכו נפצעה תושבת העיר בת 26 באורח קשה. שוטרי תחנת לוד מבצעים סריקות אחר מבצע העבירה לצד איסוף ממצאים בזירה, לבחינת הרקע והנסיבות.

לפני כשעתיים דווח ע"י משטרת ישראל כי הגרוש של הצעירה בת ה-26 שנורתה נעצר יחד עם אחיו.

הערב עם צאת השבת, יובא אחד החשודים, תושב לוד בן 31, לדיון בבקשת המשטרה להאריך את מעצרו בבית משפט השלום בראשל"צ. 
החשוד השני, תושב רמלה בן 37, שוחרר בתום חקירתו למעצר בית. 

חקירת האירוע נמשכת.

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: