יום שישי, 08 במאי 2026, כ"א אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות לוד ברמלוד נט

חדשות לוד

משה ארבלי: "אנו תומכים ומחזקים את דור המייסדים!"

הגמלאים נשאו שלטים ומחו נגד עליית יוקר המחיה וביקשו לעלות את קצבאות הביטוח הלאומי והפנסיה, וכי הממשלה חייבת לשנות סדרי עדיפויות לדאוג להם ולא להשליכם לעת זקנה.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

בתמונה: הפגנת גמלאי ההסתדרות במרחב השפלה

ביום שני השבוע התקיימה הפגנה של גמלאי ההסתדרות במרחב השפלה, מול בית המשפט המחוזי בלוד,  במסגרת כוללת ארצית. את ההפגנה במרחב הובילו שמיל טנא יו"ר הסתדרות הגמלאים במרחב,  יחד עם וועד המנהל של מועדון הגמלאים בלוד גדי פלש, גבי דדון , יצחק המרמן ורכזת הגמלאים עליזה גלנטי.
הגמלאים נשאו שלטים ומחו נגד עליית יוקר המחיה וביקשו להעלות את קצבאות הביטוח הלאומי והפנסיה, וכי הממשלה חייבת לשנות סדרי עדיפויות לדאוג להם ולא להשליכם לעת זקנה.
משה ארבלי יו"ר המרחב אמר: "אנו תומכים ומחזקים את הגמלאים דור המייסדים היקרים, שנתנו את מיטב שנותיהם וכוחם וכל מבוקשם להמשיך את חייהם,  בבריאות איתנה ובכבוד. 

במרחב ישנה פעילות ענפה לאוכלוסייה זו כל השנה, טיולים,  ימי כיף,  הרצאות,  חוגים ומסיבות בחגים. הפעילות ומספר הגמלאים רק נוסק כל הזמן כלפי מעלה."

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: