אזרחות כבוד של העיר לוד תוענק לזוג אסתר ז"ל ויונתן פולארד
התואר הרשמי יוענק ליונתן פולארד במעמד חגיגי במיוחד – בשיאן של חגיגות יום העצמאות ה-74 כשיהיה אורח הכבוד בתפילה ובבמה הדתית של יום העצמאות בלוד.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
בתמונה: בני הזוג אסתר ז"ל ויונתן פולארד. צילום באדיבות המטה לשחרור פולארד.
ראש העיר לוד, עו"ד יאיר רביבו, שוחח בשבוע שעבר עם יונתן פולארד ובישר לו שהעיר לוד מבקשת להודות לו ולרעייתו אסתר ז"ל, ולהעניק להם תואר אזרחות כבוד של העיר לוד, בהוקרה על ההקרבה האישית למען מדינת ישראל ועל התרומה לביטחונה, על אהבת הציונות והנאמנות האדירה למדינה, על היותם דמויות מופת אשר מעשיהם שזורים בבניינה ובתקומתה של המדינה, על הנחישות והאמונה בצדקת הדרך ועל הערכיות ותעצומות הנפש לאורך כל השנים.
מי שקידם בשיתוף ראש העיר את הענקת התואר לזוג פולארד, הוא חבר מועצת העיר ומחזיק תיק התרבות והמורשת בלוד עמיחי לנגפלד.
התואר הרשמי יוענק ליונתן פולארד במעמד חגיגי במיוחד – בשיאן של חגיגות יום העצמאות ה-74 כשיהיה אורח הכבוד בתפילה ובבמה הדתית של יום העצמאות בלוד.
באופן סימלי התואר יוענק ליונתן פולארד ולאשתו אסתר ז”ל, שנפטרה לפני חודשים ספורים, כאמור בהוקרה על תרומתם הגדולה למדינה ועל ההקרבה העצומה שהקריבו למען ביטחון ישראל.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
היסטוריה בלוד: פורסם המכרז להקמת הארנה הלאומית של ישראל - 20,000 מקומות ישיבה
התחדשות בשדרה הניהולית של מערכת החינוך בלוד: 10 מנהלות ומנהלים חדשים נכנסים לתפקיד
בזכות האכיפה: קבלן שילם כ-10,000 שקלים לעיריית לוד על מפגע והחזיר את הכסף לקופה הציבורית
יו"ר קק"ל הגיע לישיבת עבודה ראשונה בלוד - חצי שנה לאחר שנכנס לתפקידו החדש


