אופנוען בן 27 נפצע אנוש בתאונה עם משאית בצומת התע"א בכביש 40
צוותי הרפואה של איחוד הצלה העניקו סיוע ראשוני וביצעו החייאה על רוכב אופנוע (בן 27) שנפצע אנוש בתאונה בכביש 40 סמוך לצומת התעשייה האווירית.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
ג'אק שיטרית
רמלודנט באר יעקב
צוותי הרפואה של איחוד הצלה העניקו סיוע ראשוני וביצעו החייאה על רוכב אופנוע (בן 27) שנפצע אנוש בתאונה בכביש 40 סמוך לצומת התעשייה האווירית.
ישראל זמלמן חובש איחוד הצלה שהגיע ראשון לזירה מסר: "מדובר בתאונה עם מעורבות אופנוע ומשאית. בשלב זה מצבו מוגדר אנוש ולאחר שביצעתי בו החייאה בזירה הוא הועלה לניידת טיפול נמרץ שפינתה אותו תוך המשך פעולות החייאה".
דוד אבוזמיל חובש נוסף של איחוד הצלה מסר: "בסיוע פרמדיקים מהתעשייה האווירית וצוות אמבולנס של איחוד הצלה ביצענו בו החייאה בזירה. לאחר מכן הוא פונה למרכז הרפואי שיבא בתל השומר במצב אנוש. עומסי תנועה נוצרו עקב אופי התאונה".
צילום: תיעוד מבצעי איחוד הצלה
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
נבחרו משיאי המשואות בלוד לכבוד חגיגות יום העצמאות ה-78 למדינת ישראל ולעיר לוד
חזקים בעברית: בית הספר עתיד למדעים בלוד מהמובילים במתמודדים באולימפיאדת הלשון העברית
משטרת לוד והעירייה פותחות בגיוס שוטרים ושוטרות.
לוד באור המדורות: אלפי תושבים חגגו אמש את ל"ג בעומר ברחבי העיר


