מה קורה במשחטה בלוד? בשר על הרצפה ותוקף לא נכון.
עדויות ותיעוד מטריד – מה קורה במשחטה גדולה שמספקת עופות למסעדות ולרשתות ברחבי הארץ? בשר זרוק על הרצפה שנאסף מחדש ומשווק לצרכנים, וזיוף של התוקף לשיווק. התחקיר שודר אתמול בערוץ "כאן 11":
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
עדויות ותיעוד מטריד – מה קורה במשחטה גדולה שמספקת עופות למסעדות ולרשתות ברחבי הארץ? בשר זרוק על הרצפה שנאסף מחדש ומשווק לצרכנים, וזיוף של התוקף לשיווק.
תחקיר הזמן הירוק ששודר אתמול (רביעי) בחדשות הערב הביא עדויות ותיעודים מטרידים ממשחטת ברקת בלוד. בתחקיר הובאו בין השאר תיעודים של בשר שנופל על הרצפה ונאסף מחדש על ידי העובדים. את התיעוד צילם א', חוקר פרטי שעבד במקום במשך חודשים.
מהתיעוד גם עולה כי סמוך למועד השיווק האחרון של העופות, עובדים הוציאו את הבשר מהשקיות, ארזו אותו מחדש והדביקו תאריכים מזויפים שהאריכו לכאורה את חיי המדף. בעקבות התחקיר, המשטרה פתחה בחקירה ובמשרד החקלאות יבדקו את הממצאים.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
נבחרו משיאי המשואות בלוד לכבוד חגיגות יום העצמאות ה-78 למדינת ישראל ולעיר לוד
חזקים בעברית: בית הספר עתיד למדעים בלוד מהמובילים במתמודדים באולימפיאדת הלשון העברית
משטרת לוד והעירייה פותחות בגיוס שוטרים ושוטרות.
לוד באור המדורות: אלפי תושבים חגגו אמש את ל"ג בעומר ברחבי העיר


