יום חמישי, 07 במאי 2026, כ' אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות לוד ברמלוד נט

חדשות לוד

כלבני מחוז מרכז חשפו בלוד חומר חשוד כקאנביס, מכשיר מעקב, אקדח, מחסניות ותחמושת

המשטרה חשפה אתמול בלוד, במסגרת מבצע "צעד  7" הממקד את האסטרטגיה ההתקפית של מחוז מרכז נגד מחוללי פשיעה, אמצעי לחימה שונים, בהם:  אקדח, תחמושת ומחסניות וכן חומר החשוד כסם ומכשיר מעקב שהוחזקו בניגוד לחוק.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

ג'אק שיטרית

רמלודנט באר יעקב

שוטרי תחנת לוד יחד עם לוחמי מג"ב, יס״מ שפלה ויחידת הכלבנים של מחוז מרכז ערכו הבוקר חיפושים בלוד במסגרת מבצע "צעד 7", המתמקד במחוללי פשיעה בגזרת המחוז.

בתוך כך, במהלך החיפושים שערכו הכוחות בסיוע כלבני מחוז מרכז במתחם בלוד, חשפו השוטרים  ,חומר חשוד כסם מסוג קאנביס במשקל  של מאות גרמים ,מכשיר מעקב, אקדח, מחסניות ותחמושת שהועברו להמשך מיצוי ראויות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל, בתום  בחינה בשטח של חבלני המשטרה במחוז מרכז.

בתום סריקה מבצעית של חבלני המשטרה בשטח, העבירה היחידה את כלי הנשק להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל.

מדובר בהישג מבצעי שהינו חלק מהאסטרטגיה ההתקפית שמנהל מחוז מרכז כנגד גורמי פשיעה, עד למיצוי מלוא חומרת הדין עמם. 
 
קרדיט: דוברות המשטרה.

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: