יום חמישי, 07 במאי 2026, כ' אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות לוד ברמלוד נט

חדשות לוד

גבולות השיפוט לוד יורחבו לצורך פיתוח אסטרטגי של העיר

חברי הוועדה הגאוגרפית של מחוז מרכז של משרד הפנים ביקרו בלוד ולמדו על פיתוח העיר ואתגריה. המשלחת התארחה בלשכת ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו וקיבלה ממנו וממהנדסת העיר, אדר' גל גבריאל, סקירה ממצה על עתידה של לוד, התפתחותה במרכזי עסקים, שכונות מגורים חדשות, התחדשות עירונית ועוד.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב


חברי הוועדה הגאוגרפית של מחוז מרכז של משרד הפנים ביקרו בעיר לוד ולמדו על פיתוח העיר ואתגריה. המשלחת התארחה בלשכת ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו וקיבלה ממנו וממהנדסת העיר, אדר' גל גבריאל, סקירה ממצה על עתידה של לוד, התפתחותה במרכזי עסקים, שכונות מגורים חדשות, התחדשות עירונית ועוד. 
וועדה זו קיבלה את המנדט לדון בהרחבת גבול השיפוט והתכנון של העיר לוד וקבלת שטחים ממועצה אזורית שדות דן, בהסכמה, לצורך מימוש תכנית לוד צפון, חיבור כביש 200 העתידי לכביש 1 והקמת מסוף תחבורה ציבורית. 
בהמשך תדון הוועדה גם בהרחבת גבולות בשטח נחל גזר ודרום שכונת גני איילון – לצורך פיתוח העיר לוד ולרווחת תושביה. 
ראש העיר עו"ד יאיר רביבו ציין, כי "לוד פורצת גבולות, מתרחבת, משדרגת ועושה היסטוריה בבנייה של אזור תעשייה ענק בצפון העיר, שכונות מגורים במזרחה ובמערבה וזאת לצד ההתחדשות העירונית בשכונות הוותיקות ובמרכזה. בע"ה נעשה ונצליח".
 

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: