פיצוץ עז בתוך רכב נשמע הלילה בגני אביב בלוד
שני גברים כבני 30 נפצעו באופן קשה מפיצוץ רכב בשד' מיכה רייסר בשכ' גני אביב בלוד, ופונו ע"י מד"א לבית החולים תל השומר. המשטרה דיווחה על אדם נוסף שהיה ברכב, ונפצע באופן קל.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
ג'אק שיטרית
רמלודנט באר יעקב
בתמונה: זירת פיצוץ הרכב בלוד (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)
חשד לניסיון חיסול בלוד, שהסתבך וגרם לפציעתם באופן קשה של שני אנשים, בשנות ה-30 לחייהם, ואחד במצב קל, שהיו בתוך הרכב.
הפיצוץ התרחש הלילה כשעה אחרי חצות, וגרם לסגירת הכביש בשד' מיכה רייסר, והפריע לכל תושבי השכונה והסביבה, באמצע השינה.
זירת פיצוץ הרכב בלוד (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)
צוות מד"א פינה את הפצועים לבית החולים שיבא תל השומר. מהמשטרה נמסר כי נפתחה חקירת לבירור נסיבות האירוע, שכנראה מדובר באירוע פלילי.
צוותי הכיבוי של תחנת איילון הוזנקו למקום האירוע זיהו את הרכב הבוער ומיד פרסו קווי תקיפה וחתרו למגע עם הבעירה, תוך זמן קצר הושגה שליטה על הבעירה.
(צילום: כבאות והצלה מחוז מרכז)
חובש מיחידת האופנועים של מד"א, מנדי אמיתי, סיפר: "כשהגענו למקום הייתה המולה, וראינו רכב מפורק שעלה באש. מחוץ לרכב שכבו שני גברים כבני 30. הם היו בהכרה מלאה וסבלו מחבלה רב-מערכתית, הענקנו להם טיפול רפואי מהיר בשטח ופינינו אותם בדחיפות לבית החולים כשמצבם קשה".
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
התחדשות בשדרה הניהולית של מערכת החינוך בלוד: 10 מנהלות ומנהלים חדשים נכנסים לתפקיד
בזכות האכיפה: קבלן שילם כ-10,000 שקלים לעיריית לוד על מפגע והחזיר את הכסף לקופה הציבורית
יו"ר קק"ל הגיע לישיבת עבודה ראשונה בלוד - חצי שנה לאחר שנכנס לתפקידו החדש
קמפיין תודה והוקרה "לוד מצדיעה למשפחות המילואים" פורסם ברחבי העיר


