עשרות נערים צבעו ושיפצו דירות של קשישים בלוד
רון גלבוע מנהל המחלקה לשירותי קהילה וקליטה בעיריית לוד שסייר בין הבתים, בירך על השותפות ועל העשייה הברוכה. אורלי דהן מנהלת האגף לשילוב חברתי ביקשה להודות לכולם על היוזמה ועל שיתופי הפעולה המבורכים.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
עושים טוב בלוד: כ-35 חניכי "מכינת אדרת" מבן שמן הגיעו ליומיים של פעילות התנדבותית בלוד. הם סידרו, ארגנו וצבעו 5 בתים של קשישים ברחבי העיר, שדירתם הייתה זקוקה לשיפוץ וצביעה. החניכים קיבלו תמונות מהדירה לפני ובאו מכווני עשייה - לארגן, לסדר לשפץ את מה שצריך ולצבוע את הדירה. כל שבעה חניכים הגיעו לדירה ועבדו שעות רבות עם כל הלב.
"תענוג היה לראות את הדירות לאחר הסידור והצביעה", אמרה עליזה שקד מנהלת היחידה להתנדבות. "הקשישים הודו מכל הלב לחניכים שעשו עבודת קודש". פרויקט זה התקיים הודות ליוזמת סגן ראש העיר רפי קטשוילי, שדאג לחבר בין המחלקה לעמותה ולמכינה.
שקד ביקשה להודות לכל השותפים - "עמותת מרבין" וחניכי "מכינת אדרת" מבן שמן שהתנדבו עם כל הלב, עובדי האגף לשילוב חברתי: תהילה ויימן מהמחלקה לקשיש, כפיר זקן, ניסים לנקרי ודניאל בן ברוך מהמחלקה לשירותי קהילה, אפרת אברהם מנהלת אגף שירות לתושב.
רון גלבוע מנהל המחלקה לשירותי קהילה וקליטה בעיריית לוד שסייר בין הבתים, בירך על השותפות ועל העשייה הברוכה. אורלי דהן מנהלת האגף לשילוב חברתי ביקשה להודות לכולם על היוזמה ועל שיתופי הפעולה המבורכים.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
התחדשות בשדרה הניהולית של מערכת החינוך בלוד: 10 מנהלות ומנהלים חדשים נכנסים לתפקיד
בזכות האכיפה: קבלן שילם כ-10,000 שקלים לעיריית לוד על מפגע והחזיר את הכסף לקופה הציבורית
יו"ר קק"ל הגיע לישיבת עבודה ראשונה בלוד - חצי שנה לאחר שנכנס לתפקידו החדש
קמפיין תודה והוקרה "לוד מצדיעה למשפחות המילואים" פורסם ברחבי העיר



שושי חן | 17:08 27.04.23