ליזי ברגבדזה, בת 19 מלוד,נבחרה למנכ"לית בית הנשיא ליום אחד
ליזי ברגבדזה, בת 19 מלוד, הגיעה למשרדו של מנכ"ל בית הנשיא אייל שויקי, כדי להחליף אותו בתפקיד, רק ליום אחד. היא סיפרה למארחה כי סיימה קורס קדם צבאי לקראת גיוס לצה"ל בהתנדבות, וכן על חלומה לעסוק באומנות.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
ג'אק שיטרית
רמלודנט באר יעקב
לכבוד חודש המודעות הבינלאומי לאוטיזם, יצאה העמותה הישראלית לאוטיזם "אותי" בפרויקט "מנכ"ל ליום אחד", שבמסגרתו הגיעו נערות ונערים עם אוטיזם למשרדי מנכ"לים בכירים בתחומים שונים.
ליזי עם הנשיא והמנכ"ל הקבוע
לכבוד חודש המודעות הבינלאומי לאוטיזם, יצאה העמותה הישראלית לאוטיזם "אותי" בפרויקט "מנכ"ל ליום אחד", שבמסגרתו הגיעו נערות ונערים עם אוטיזם למשרדי מנכ"לים בכירים בתחומים שונים, במטרה לעורר את המודעות לעובדה שאנשים עם אוטיזם יכולים וצריכים להשתלב באופן מלא בחברה ובשוק העבודה, ולהגיע לכל תפקיד שאליו ישאפו.
ליזי עם מיכל רעיית הנשיא
ליזי ברגבדזה, בת 19 מלוד, הגיעה למשרדו של מנכ"ל בית הנשיא אייל שויקי, .כדי להחליף אותו בתפקיד, רק ליום אחד. היא סיפרה למארחה כי סיימה קורס קדם צבאי לקראת גיוס לצה"ל בהתנדבות, וכן על חלומה לעסוק באומנות.
צילום: מתוך סרטון בפייסבוק.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
משטרת לוד והעירייה פותחות בגיוס שוטרים ושוטרות.
לוד באור המדורות: אלפי תושבים חגגו אמש את ל"ג בעומר ברחבי העיר
ממשיכים במשילות: עיריית לוד סגרה עסק שמכר אלכוהול והיווה מטרד לציבור
התושבים בלוד הוזהרו והחליטו: מפרקים את הבנייה הבלתי חוקית לבד ונמנעים מהליך משפטי ופלילי

