יום רביעי, 06 במאי 2026, י"ט אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות לוד ברמלוד נט

חדשות לוד

אתמול היה כ"ב אב - 4 שנים להירצחה של רנה שנרב הי"ד

סיון רהב מאיר ביקרה במעיין נוב בצפון, ונתקלה ב"פק"ל רנה": "ואז ליד המחברת ראיתי את ההסבר שכתבה המשפחה של רִנה, וגיליתי שזהו בדיוק היום שבו היא נרצחה, כ"ב אב. ארבע שנים." הדברים פורסמו היום ב"סרוגים" ע"י סיון רהב מאיר.(ללא התמונות).

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

סיון רהב מאיר ביקרה במעיין נוב בצפון, ונתקלה ב"פק"ל רנה": "ואז ליד המחברת ראיתי את ההסבר שכתבה המשפחה של רִנה, וגיליתי שזהו בדיוק היום שבו היא נרצחה, כ"ב אב. ארבע שנים"
בוקר טוב מחיספין, רמת הגולן. לא ידעתי איך לתאר את כל היופי שראיתי פה השבוע, של אנשים ושל נופים. יש תנופת פיתוח מדהימה בגולן, ישראלים מכל המגזרים ותיירים מכל העולם שמטיילים ביחד, ושלווה מיוחדת באוויר. ואז הגיעו המילים האלה, שכתב איש אלמוני.

לרגל יום ה-30 לרצח המתועב של רנה שנרב הי"ד, נערך שיעור תורה מיוחד במדרשה "קול רינה" לזכרה, בהשתתפות מאות נשים ובנות העיר לוד, בהן גם חברות כיתתה של רנה. 

במעיין נוב, כמו בעוד הרבה מקומות בארץ, הוצב "פק"ל רִנה". לזכר הנערה רִנה שנרב שנרצחה בפיגוע. יש שם גזייה, קפה, תה, סוכר, חטיפים, ספר לימוד ובקשה מנומסת לשמור על הניקיון ולא להשתמש בפק"ל בשבת. וכך כתב אחד המבקרים במחברת שנמצאת בפק״ל:

"אני יושב לי פה בין העצים, הרוח מלטפת את פניי כמו אמא המלטפת את בנה… הכול כל כך יפה ומלבלב. הקפה שעשיתי פה היה הקפה הטעים ביותר ששתיתי. לא בגלל הקפה, אלא בגלל התחושה הנהדרת שמישהו דואג לך ואוהב אותך למרות שלא נפגשתם מעולם. אהבת חינם. פשוט מחמם את הלב. תודה".

ואז ליד המחברת ראיתי את ההסבר שכתבה המשפחה של רִנה, וגיליתי שזהו בדיוק היום שבו היא נרצחה, כ"ב אב. ארבע שנים.

הרב איתן שנרב - אביה של רנה הי"ד מברך את הנשים שבאו לשיעעור תורה של סיון רהב מאיר 

הקישור הבא מכיל את הכתבה שפורסמה כאן ביום ה"שלושים" להיצחה של רנה שנרב הי"ד:

https://www.ezori.net/articles/lodnews/7915/

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: