יום רביעי, 06 במאי 2026, י"ט אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות לוד ברמלוד נט

חדשות לוד

רוטרי לוד – מסורת בת 42 של חלוקת חבילות חג לנזקקים

מועדון "רוטרי לוד" המציין השנה 42 לקיומו , שם לו למטרה להמשיך את המסורת ולחלק בחגי פסח וראש השנה חבילות מזון לנזקקים בלוד. המיזם החשוב הזה הינו פרי עמלו של אלברט סיוון ז"ל, אחד מוותיקי המועדון אשר היה בין מובילי המיזם לחלוקת חבילות מזון למשפחות נזקקות ולחברים המתמודדים עם בעיות נפשיות במועדון "אנוש" לוד.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

בתמונה: חברים מרוטרי יחד עם מתנדבים מעתיד תיכון למדעים בלוד

חבילות מזון לכבוד ראש השנה באהבה מרוטרי לוד למשפחות נזקקות 42 שנה ברציפות

מאז הקמתו של מועדון "רוטרי לוד" המציין השנה 42 לקיומו , שם לו המועדון למטרה לחלק בחגי פסח וראש השנה חבילות מזון לנזקקים.

גם בראש השנה תשפ"ד  דאג המועדון להמשיך במסורת חשובה זו, ולמעלה   מ - 110 חבילות מזון חולקו לנזקקים. המיזם  מוקדש לזכרו של אלברט סיוון ז"ל שהוביל פעילות ברוכה זו במשך שנים רבות.

אלברט סיוון ז"ל- בין מייסדי מיזם חבילות המזון לראש השנה ולחג פסח

נשיאת המועדון נג'לה חנחן, ויו"ר האפיק לפעילות קהילתית משה יואל פבריקר, הודו לחברי המועדון על פעילות חשובה זו, לתורמים  ולתלמידי תיכון עתיד למדעים, ולמורה ברוניה קבקוביץ שליוותה את התלמידים. המסייעים בחלוקת חבילות המזון.

הרב אברהם חזן תוקע בשופר במועדון רוטרי לוד

תודה מיוחדת שולחת נשיאת המועדון נג'לה חנחן, ללליב סנדנר מנכ"לית ה"קרן לפיתוח לוד" ולהנהלת עמותת פ.ש.ר  על כך שזה  שנים שני גופים אלה הינם שותפים במיזם חשוב זה.

בתום החלוקה קיים המועדון ישיבה חגיגית לכבוד ראש השנה, בה נשא דברים הרב חזן אברהם,  על הלכות החג עם המוטו של "ואהבת לרעך כמוך", הרב חזן סיים את דבריו בתקיעת שופר.

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: