יום רביעי, 06 במאי 2026, י"ט אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות לוד ברמלוד נט

חדשות לוד

איציק אלימלך: "חיילי סיירת גבעתי מודים לתושבי לוד על 100 החבילות ששלחו לנחל עוז!"

מתנ"ס גני יער ע"ש עוזי חיטמן, בראשותה של המנהלת אורטל שגיא ותושב השכונה היקר איציק אלימלך, הצליחו לשלוח משאית עמוסה בכל מה שיועיל מאוד לחיילים המצויים בנחל עוז מאז החלה המתקפה של החמאס על תושבי העוטף.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

ג'אק שיטרית

רמלודנט באר יעקב

אתמול בערב (ראשון) תושבי לוד שלחו לדרום, לסיירת גבעתי בנחל עוז, משאית עם 100 ארגזים מלאים בכל טוב, ממתקים, ביגוד תחתון, ממתקים, חטיפים, חבילות קפה, סיגריות, מים, שתיה קלה, מוצרי היגיינה ועוד דברים טובים. כל זה מתרומות של אנשים טובים ויקרים שהזרימו למתנ"ס גני יער. 


תודה ענקית לתורמים ולמתנדבים. המשאית אשר גוייסה ללא תמורה כספית ע"י סגן ראש העיר גיל חדד, הגיעה בשלום למשמר הנגב, שם החיילים שמחו לפרוק את 100 החבילות כשהם מחייכים, לראשונה ביממה האחרונה. הם הודו לאיציק וביקשו ממנו להודות לכל אלה שטרחו כדי שהחיילים יהנו ויריחו טוב אחרי השימוש מהדאודורנט וישבעו מהמטעמים השונים שבתוך החבילות. 

 בטוחים שביחד ננצח!

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: