יום רביעי, 06 במאי 2026, י"ט אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות לוד ברמלוד נט

חדשות לוד

עדיאל טויטו הי"ד תובא למנוחות היום בשעה 14:00 בפ"ת. יהי כרה ברוך לעד!

היום לפנות בוקר (שני) קיבלה משפחת טויטו בשורה מרה על הימצאותה של גופתה של בת המשפחה, תושבת העיר לוד -  עדיאל טויטו הי"ד,  שנרצחה בשבת, שעברה במסיבה בקיבוץ רעים. 

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

עדיאל טויטו הי"ד נרצחה ע"י בני עוולה מחמאס בקיבוץ רעים בשבת שעברה.    יהי זכרה ברוך לעד!

היום לפנות בוקר (שני) קיבלה משפחת טויטו בשורה מרה על הימצאותה של גופתה של בת המשפחה, תושבת העיר לוד -  עדיאל טויטו הי"ד,  שנרצחה בשבת, שעברה במסיבה בקיבוץ רעים. 


עדיאל רצתה לחגוג את החיים במסיבה בקיבוץ רעים. אלא שאז פרצה מתקפת הטרור האכזרית של ארגון החמאס ועקבותיה של עדיאל נעלמו, עד הבוקר כאשר נודע למרבה הצער כי נרצחה ע"י בני עוולה מחמאס. בני משפחתה קיוו שאולי נחטפה ועוד תשוב אליהם, עשו כל מאמץ והתראיינו באמצעי התקשורת בתקווה לגלות כל שביב של מידע, לאחר שאחד מחבריה סיפר כי היא נורתה אבל עדיין בחיים. לידי המשפחה הגיעו פרטים שהובילו אותה לחשוב כי עדיאל נחטפה, בין היתר לפי האיכון של מד"א והתקווה שהייתה גדולה, נגדעה באחת. 
בשנת 2020, עדיאל טויטו הי"ד, כזכור, התפרסמה במדינה כמתמודדת העונה השנייה של "MKR המטבח המנצח". עדיאל ושלומי גוזלן, הפרטנר שלה לתחרות הבישול, פרצו לחיינו. 
בני משפחתה של עדיאל מספרים על אישיותה המיוחדת והלב הענק שאפיין אותה. רק שבוע לפני כן היא אספה בגדים לאישה מעוטת יכולת, דאגה לילדים שלה. היא נהגה לגייס תרומות למען הומלסים, דאגה להם לאוכל ולשתייה. טובת לב שתמיד הייתה מוקפת באנשים שכל כך אהבו אותה. 

יהי זכרה ברוך לעד!

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: