לוד הצדיעה לירושלים!
ביום רביעי האחרון, התקיימה ברחובות העיר לוד צעדת ירושלים. כ5.500 איש ואישה צעדו בריקודי דגלים, בשמחה, בהודיה ובאהבה גדולה לבורא עולם על אחדותה של ירושלים עיר הבירה של מדינת ישראל.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
תמונות מתוך צעדת ירושלים בלוד.
"שִׂמְחוּ אֶת יְרוּשָׁלַ͏ִים וְגִילוּ בָהּ כָּל אֹהֲבֶיהָ"...
במלאת 57 שנה לאיחודה של ירושלים, בירת ישראל, ציינו ביום רביעי האחרון את יום ירושלים, ביום המסמל את מרכזיותה בחיי עם ישראל אשר שב לארצו, הקים את מדינתו והכריז על ירושלים כבירתו הנצחית, ואת הקשר ההיסטורי המיוחד של העם היהודי לירושלים לאורך כל הדורות. העיר לוד, שהיא המשנה לירושלים - צעדה ורקדה עם 5,500 צועדים בריקוד דגלים השני בגודלו אחרי ירושלים. האלפים חגגו ברחובה של עיר, עם דגלי ישראל, בעוצמה אדירה ובהמון אהבה לעיר הבירה.
יאיר רביבו - ראש עיריית לוד:
"שישו את ירושלים גילו בה כל אוהביה". ביום מיוחד זה, שבו כל העם מאוחד סביב ירושלים, באהבה וביחד, בע"ה, ננצח כל אויב - ונשמור על ירושלים שלנו, על המדינה שלנו, בתפילה לשלומם של החיילים והחיילות, להחלמת הפצועים ולהשבת החטופות והחטופים במהרה, אמן! יום ירושלים שמח!"
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
אלפים במעמד עוצמתי לציון 30 שנה להקמת הגרעין התורני בלוד
ניצחון חשוב ללוד ולראש העיר יאיר רביבו: ועדת הבחירות דחתה את העתירה נגד סרטון קידום העיר
בתום שנה"ל מלאה בהישגים וערכים: 29,426 תלמידי מערכת החינוך בלוד יוצאים לחופשת הקיץ
לוד מובילה את ההתחדשות העירונית בישראל: אלפי דירות בביצוע, עשרות אלפים בתכנון ועתיד עירוני חדש

