לוד בינלאומית: 15 שגרירי מדינות התארחו במוזיאון הפסיפס בעיר העתיקה
בהזמנתו של ראש העיר לוד – עו"ד יאיר רביבו, התארחו 15 שגרירי מדינות מרחבי העולם במוזיאון הפסיפס בלוד, במסגרת כנס שגרירים שערך המשרד לשיתוף פעולה אזורי – בהובלת השר דודי אמסלם.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
בתמונה: ראש העיר לוד נואם מול שגרירי העולם שהתארחו בעיר
15 שגרירי מדינות, התארחו במוזיאון הפסיפס בעיר העתיקה בלוד, במסגרת כנס שגרירים שערך המשרד לשיתוף פעולה אזורי,בהובלת השר דודי אמסלם. השגרירים שהגיעו להכיר את הייחודיות של לוד, כעיר של חיבורים ופסיפס מרהיב של תרבויות, שמעו את חלומו של ראש העיר רביבו, שעתיד להתגשם בקרוב, בכך שקהילות רבות מיהדות התפוצות יעשו עליה לישראל ויבחרו לגור ברובע הבינלאומי בלוד - שכונת הענק המתוכננת על פי הסטנדרטים המתקדמים בעולם התכנון, הכוללת כ-11,000 יחידות דיור חדשות ותאפשר נגישות מרבית, איכות חיים וקהילה, בסמוך לשדה התעופה הבינלאומי של ישראל.
בתמונה: השר לשיתוף פעולה אזורי מברך את 15 השגרירים
בתום הטקס אמר ראש העיר יאיר רביבו אמר: "בזמן שבמערב לוד הולך ונבנה הרובע הבינלאומי החדש של העיר, כאן, ממוזיאון הפסיפס - העיר כובשת מחדש את מקומה ההיסטורי כעיר של הכנסת אורחים בינלאומית".
השגרירים מקבלים סקירה על העיר לוד, התפתחותה והקמת הרובע הבינלאומי
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
במרפאת לוד האורן של כללית הוצב ממ"מ (מרחב מוגן) לרווחת המטופלים
אגף החינוך בלוד השיק: תכנית מנהיגות 'הנני' - בדרכו של המטכ"ליסט נווה לקס הי"ד שנפל ב-7 באוקטובר
בזמן שבישראל נרשמה ירידה במכירת דירות חדשות: מנכ"לי חברות נדל"ן חשפו כי בלוד ישנו זינוק חיובי
המצלמות תיעדו, פקחי עיריית לוד הזהירו - ונהג המשאית ששפך פסולת בטון על הכביש חזר לנקות את המרחב הציב


