משאית השמחה של קק"ל חגגה את ט"ו בשבט עם תלמידי החינוך המיוחד בלוד
אגף החינוך בעיריית לוד ו'קרן קיימת לישראל' (קק"ל) ממשיכים במסורת הוותיקה ולקראת חג האילנות ט"ו בשבט, פתחו את החגיגות עם משאית השמחה שעברה במוסדות החינוך ברחבי העיר ושימחה את התלמידים, כאשר השנה הפעילות התמקדה בבתי הספר של החינוך המיוחד.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
בתמונה: ריקודים, דגלים ופירות משבעת המינים. משאית קק'ל חוגגת עם תלמידי לוד
משאית השמחה הסתובבה בין בתי הספר ופתחה את הסיור בבית ספר תווים ולאחר-מכן בבתי הספר - הראל, רימון, רמב"ם וביכורים. התלמידים רקדו ושמחו עם דגלים לצלילי המוסיקה של הדי-גיי', והתכבדו בפירות משבעת המינים לרגל החג.
מנהל אגף החינוך - אייל בלוך בדברי הסבר על מהות ט''ו בשבט לתלמידים
במהלך החגיגות נכחו סגן ראש העיר ומחזיק תיק החינוך - בני סיתאלכיל, מנהל אגף החינוך – אייל בלוך שנשא דברי ברכה והסביר לתלמידים על מהות החג, סגניתו – חגית קווה ומנהלת מחלקת חינוך יסודי – נחמי זלמנוב.
ראש העיר – עו"ד יאיר רביבו בירך על המיזם ועל השותפות עם קק"ל לטובת העשייה הברוכה בשלל מיזמים ופרויקטים בלוד, בשיתוף עם מחלקת תרבות יהודית ופרויקטים באגף חינוך, בניהולה של יעל רוזנטל.
קווה, זלמנוב ורוזנטל מאגף החינוך משתתפות באירועי משאית השמחה
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
במרפאת לוד האורן של כללית הוצב ממ"מ (מרחב מוגן) לרווחת המטופלים
אגף החינוך בלוד השיק: תכנית מנהיגות 'הנני' - בדרכו של המטכ"ליסט נווה לקס הי"ד שנפל ב-7 באוקטובר
בזמן שבישראל נרשמה ירידה במכירת דירות חדשות: מנכ"לי חברות נדל"ן חשפו כי בלוד ישנו זינוק חיובי
המצלמות תיעדו, פקחי עיריית לוד הזהירו - ונהג המשאית ששפך פסולת בטון על הכביש חזר לנקות את המרחב הציב


