לוד בתנופת בניה והתחדשות: זינוק של 513 אחוזים במכירת דירות בשנת 2024
לוד מטפסת למקומות הראשונים ברמה הארצית ורושמת זינוק נדל"ני, כאשר בשנת 2024 חלה עלייה מדהימה של 513% במכירת דירות בלוד לעומת 2023, נתון חסר תקדים שהופך את לוד למקום הצומח ביותר בישראל!
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
עם ישראל מאמין בלוד. הנדל''ן בלוד בתנופה
עפ"י הנתונים שפרסמה הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה (הלמ"ס) לסיכום שנת 2024 בענף הנדל"ן, בשנת 2023 נמכרו בלוד 275 דירות חדשות לעומת 1,686 דירות חדשות שנמכרו בלוד בשנת 2024.
"מי היה מאמין", אומר ראש העיר – עו"ד יאיר רביבו שחתום על המהפכה ההיסטורית, "שלוד – העיר עם ההיסטוריה העשירה, העיר שמשלבת עבר מפואר עם עתיד מזהיר – תהפוך להיות היעד הנחשק ביותר למגורים בישראל? אבל אנחנו בלוד תמיד האמנו, עבדנו, יזמנו, ולא עצרנו לרגע".
בשנה האחרונה, החל מתחילת 2024, משפחות צעירות מגיעות ללוד בהמוניהן והעיר צמחה ל 100,000 תושבים, כאשר פרויקטים חדשים של בנייה איכותית קמים בקצב מסחרר, לצד פיתוח משגשג של תשתיות, מוסדות חינוך, פארקים ושירותים עירוניים שמתפתחים ללא הפסקה. "ברוכים הבאים לכל התושבים החדשים! לוד זה בית, לוד זה העתיד!", אמר רביבו.
בתמונה: מספר הדירות החדשות שנמכרו בערים הגדולות - לוד במקום הרביעי - מתוך YNET
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
אלפים במעמד עוצמתי לציון 30 שנה להקמת הגרעין התורני בלוד
ניצחון חשוב ללוד ולראש העיר יאיר רביבו: ועדת הבחירות דחתה את העתירה נגד סרטון קידום העיר
בתום שנה"ל מלאה בהישגים וערכים: 29,426 תלמידי מערכת החינוך בלוד יוצאים לחופשת הקיץ
לוד מובילה את ההתחדשות העירונית בישראל: אלפי דירות בביצוע, עשרות אלפים בתכנון ועתיד עירוני חדש


