העיר לוד משיקה שיתופי פעולה אסטרטגיים עם יזמי הבניה במסגרת קמפיין "עיר תומכת קריירה"
עשרות מנכ"לים וסמנכ"לי שיווק של החברות היזמיות המובילות בישראל הגיעו היום, חמישי, למפגש יזמים חגיגי בעיר לוד, במעמד ראש העיר יאיר רביבו, מנכ"לית כלכלית לוד שירן בוקרה-ג'רבי, הנהלת העיר והחברה הכלכלית.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
בתמונה: יאיר רביבו, אנחנו לא בונים רק בתים – אנחנו בונים קהילות
הכנס נערך על רקע תנופת הפיתוח האדירה שעוברת לוד בשנים האחרונות, ובו הוצגו לשוק היזמי תכניות העיר להמשך פיתוח השכונות החדשות, קידום תשתיות חינוך, תעסוקה, תחבורה, וקהילה – לצד שיתופי פעולה אסטרטגיים בין הרשות המקומית ליזמים לטובת קידום איכות החיים של התושבים החדשים.
במוקד המפגש הוצג קמפיין "עיר תומכת קריירה", שנועד למשוך משפחות צעירות מכל רחבי הארץ בזכות מעטפת עירונית מותאמת לצורכיהן: מערך ייחודי שהוקם בעיר להפעלת מסגרת חינוכית משלימה ואיכותית שמאפשרת, לכל המעוניין, את הארכת יום הלימודים עד השעה 18:00 בערב.
בין היזמים וחברות הבנייה שנכחו בכנס, ניתן היה לפגוש את; שיכון ובינוי, אאורה, פרשקובסקי, אשטרום, גינדי, אהרוני, אפי קפיטל, רם אדרת, ניצני מבשרת, רייסדור, יעקבי, פרץ בוני הנגב, שרבט, דוראל, אייל פרץ ועוד.
לדברי ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו" :לוד צומחת בקצב שיא ומקבלת בברכה אלפי משפחות חדשות. אנחנו לא בונים רק בתים – אנחנו בונים קהילות. שיתוף הפעולה עם היזמים הוא נדבך מרכזי בהפיכת לוד לעיר מובילה בישראל – גם בתשתיות, גם בתעסוקה וגם באיכות החיים."
שירן בוקרה-ג'רבי, מנכ"לית כלכלית לוד, הוסיפה" :המטרה שלנו היא לוודא שכל יזם שפועל בעיר הוא גם שותף אמיתי לחזון העירוני. הממשק החדש שנוצר בין החברות היזמיות לעירייה מאפשר תיאום ציפיות, סינרגיה בפעילות השיווקית, וחיבור ישיר למשאבים העירוניים – הכל לטובת חוויית מגורים איכותית."
הכנס כלל גם סקירה של התפתחות העיר, פיתוח השכונות החדשות, ההתחדשות העירונית חסרת התקדים בהיקפה, וכן התייחסות לתכניות העתידיות במגוון תחומים: ארנה ייחודית של 20 אלף צופים, שדרוג תשתיות, חיזוק משמעותי של מערך התחבורה, פיתוח פארק עירוני רחב ידיים, פיתוח מוסדות החינוך, והעמקת מעורבות החברות היזמיות בפעילות הקהילתית.
שירן בוקרה ג'רבי, כל יזם שפועל בעיר הוא גם שותף אמיתי לחזון העירוני
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
במרפאת לוד האורן של כללית הוצב ממ"מ (מרחב מוגן) לרווחת המטופלים
אגף החינוך בלוד השיק: תכנית מנהיגות 'הנני' - בדרכו של המטכ"ליסט נווה לקס הי"ד שנפל ב-7 באוקטובר
בזמן שבישראל נרשמה ירידה במכירת דירות חדשות: מנכ"לי חברות נדל"ן חשפו כי בלוד ישנו זינוק חיובי
המצלמות תיעדו, פקחי עיריית לוד הזהירו - ונהג המשאית ששפך פסולת בטון על הכביש חזר לנקות את המרחב הציב

