לב ירושלים פועם גם בלוד
אלפי תושבים, ילדים, משפחות ובני נוער צעדו בלוד בתהלוכת דגלים מרשימה וסוחפת לרגל יום ירושלים – עם ריקודים, תפילות והמון אהבה לעיר הבירה.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
אוה אהרונוף
תחת שמיים כחולים ולבבות פתוחים, חגגה לוד את יום ירושלים בתהלוכה ססגונית ומרגשת ששטפה את רחובות העיר. אלפי תושבים, ובהם ילדים, משפחות, חיילים, תלמידים ובני נוער, צעדו יחד עם דגלי ישראל, שירים, ריקודים והמון שמחה בלב – כשהמבט והלב נשוא לעיר הבירה המאוחדת, ירושלים.
התהלוכה, שצבעה את לוד בכחול ולבן, כללה תחנות מוזיקה, מעגלי ריקוד, תהלוכות עם דגלים מונפים, שילוב של מסורת ומודרניות, ובעיקר – תחושת אחדות ואהבת הארץ.
האירוע אורגן בשיתוף פעולה בין העירייה, מוסדות חינוך, קהילות מקומיות וארגוני נוער, והורגשו בו היטב הגאווה, ההתרגשות והכמיהה לירושלים – שהייתה ותישאר בלב של כולנו.
דבר ראש העיר, יאיר רביבו:
“תראו כמה שזה יפה ומרגש: אלפים צעדו בלוד, כשהלב בעיר הבירה שלנו – הנצחית! יום ירושלים הוא יום של חיבור, של תקווה ושל זהות. בלוד אנחנו לא רק מציינים את היום הזה – אנחנו חיים אותו, באמונה, באהבה ובאחדות.”
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
במרפאת לוד האורן של כללית הוצב ממ"מ (מרחב מוגן) לרווחת המטופלים
אגף החינוך בלוד השיק: תכנית מנהיגות 'הנני' - בדרכו של המטכ"ליסט נווה לקס הי"ד שנפל ב-7 באוקטובר
בזמן שבישראל נרשמה ירידה במכירת דירות חדשות: מנכ"לי חברות נדל"ן חשפו כי בלוד ישנו זינוק חיובי
המצלמות תיעדו, פקחי עיריית לוד הזהירו - ונהג המשאית ששפך פסולת בטון על הכביש חזר לנקות את המרחב הציב

