תנועת 'חיבה' בחרה במשפחת שנרב מלוד כמשפחת מופת לשנת 2025 – והיא תקבל היום פרס כספי ותעודת הוקרה
פרס כספי ותעודת הוקרה יוענקו לרב איתן ושירה שנרב מלוד בטקס מרשים ומכובד שייערך במלון רמדה בירושלים, פרס אותו מעניקה תנועת 'חיבה – התנועה למורשת ישראל', שהודיעה השבוע כי היא בחרה במשפחת שנרב, כאחת ממשפחות מופת אשר תרמו לחוזקה ולחוסנה של החברה הישראלית במלחמת 'חרבות ברזל'.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
בתמונה: הרב איתן מקבל את הבשורה על הזכייה תוך שירות מילואים על החרמון הסורי
הטקס, שיתקיים היום, ה-4 ביוני, בבירת ישראל, יכבדו בהשתתפות: הראשון לציון – הרב הראשי לישראל – הרב דוד יוסף, שר הביטחון – ישראל כ"ץ, שר החינוך – יואב קיש, נציגי משפחות התורמים מארה"ב וכן יו"ר תנועת 'חיבה' – אליהו גבאי.
הבחירה של וועדת הפרס במשפחת שנרב מגיעה לאור המלצתו של ראש העיר לוד – עו"ד יאיר רביבו שמלווה את המשפחה מאז נרצחה בתם רנה שנרב הי"ד. "משפחה זו", אמר רביבו לאחר ההודעה על הבחירה, "הם סמל ומופת של משפחה אשר מקדישה את חייה למען הזולת ועם ישראל". ראש העיר ציין כי כאשר התקשר לרב איתן לבשר לו על הזכייה – "הוא ענה בצד השני של הקו – תוך שירות מילואים בחרמון הסורי. הפרס מגיע להם בזכות ובכבוד רב".
בתמונה: הרב איתן מקבל את הבשורה על הזכייה תוך שירות מילואים על החרמון הסורי
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
אלפים במעמד עוצמתי לציון 30 שנה להקמת הגרעין התורני בלוד
ניצחון חשוב ללוד ולראש העיר יאיר רביבו: ועדת הבחירות דחתה את העתירה נגד סרטון קידום העיר
בתום שנה"ל מלאה בהישגים וערכים: 29,426 תלמידי מערכת החינוך בלוד יוצאים לחופשת הקיץ
לוד מובילה את ההתחדשות העירונית בישראל: אלפי דירות בביצוע, עשרות אלפים בתכנון ועתיד עירוני חדש


