שנה חדשה - חלומות חדשים: ערב העצמה מיוחד ומרגש לנשות לוד בחוף הים
ערב מיוחד נערך לנשות העיר לוד בחוף הים בבת ים, ערב העצמה לקראת השנה החדשה. 50 נשים לבושות בלבן ישבו מול הים ופתחו אופק לשנה הבאה שמתחדשת עלינו לטובה
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
מעגל חברתי על חוף בת ים. נשות לוד בערב עצמתי ומרגש לקראת ראש השנה
ערב מיוחד נערך לנשות העיר לוד בחוף הים בבת ים, ערב העצמה לקראת השנה החדשה. 50 נשים לבושות בלבן ישבו מול הים ופתחו אופק לשנה הבאה שמתחדשת עלינו לטובה - בסדנת העצמה שעסקה בחלומות וחיבור לעצמי, הזדמנויות, חקירה של מה רוצות באמת וכיצד להפוך אתגרים לכלי שיכול לחזק. בנוסף הנשים נהנו ממאפים שרו, רקדו וקראו 'מזמור לתודה' בערב שכולו עוצמתי, שמח, מרגש ומלא תקווה והתחדשות.
נשים בלבן. סגרו שנה אחת ופתחו שנה חדשה בשפת הים התיכון
סגנית ראש העיר וממונה על תחום נשים - אלוירה קוליחמן, השתתפה בערב ושיתפה, כי היא באופן אישי נהנתה בערב עוצמתי מאוד, מלא באחווה נשית. הנשים נהנו מהמסע האישי והקבוצתי, בחינה של ההזדמנויות שמצפות לנו השנה.
נשים יפות בלבן
המוטו של הערב היה – השנה החדשה לא מתחילה בלוח, אלא בכל אחת ואחת מהנשים ויש להן את הכוח לפעול על מנת שיפה ושונה תהא השנה.
יועצת ראש העיר למעמד האישה ומנהלת אגף שירות לתושב - אפרת אברהם, הודתה לראש העיר עו"ד יאיר רביבו, על השותפות והתמיכה בפעילות למען הנשים בעיר. בנוסף ביקשה להודות על ארגון הערב לרכזת נשים עירונית - שולי יחיאל ותמר זלקה עו"ס נשים מהמחלקה למשאבי קהילה באגף לשילוב חברתי.
במעגל חברתי בחוף בת ים
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
מרדף ברחובות לוד: נער השתולל על סוס, השיטור העירוני עצר אותו - והטיל קנסות כבדים
מנהג כפרות בתרנגולים חוזר ללוד - למרות החלופה בכסף ולמרות ההתנגדות הציבורית.
עיריית לוד במבצע אכיפה נרחב להסרת עשרות מצלמות פרטיות שתיעדו את המרחב הציבורי
יום חג בעיריית לוד: ועד העובדים בראשות דני כהן והנהלת העיר דאגו שילדי כיתה א' יתחילו את השנה בחיוך


