יום שבת, 02 במאי 2026, ט"ו אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות לוד ברמלוד נט

חדשות לוד

מוקירים ומערכים: אגף החינוך בעיריית לוד ערך טקס הרמת כוסית למנהלות ומנהלי בתי הספר לרגל השנה החדשה

אגף החינוך בעיריית לוד בהובלת סגן ראש העיר הממונה על החינוך – בני סיתאלכיל ומנהל האגף אייל בלוך, ארגן טקס הרמת כוסית למנהלות ומנהלי בתי הספר בלוד, בשילוב סנדל בישול מיוחדת – אירוע שהתקיים במוזיאון הפסיפס בעיר העתיקה. 

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

זמן טוב לחיבור בין אנשי החינוך של לוד למען ילדי העיר

טקס נערך לרגל בואה של השנה החדש ה'תשפ"ו וראש העיר – עו"ד יאיר רביבו בירך את המנהלים היקרים על עבודתם המסורה והמאמצים הבלתי נלאים שהם משקיעים בחינוך ילדי העיר. האירוע היה הזדמנות מצוינת לאנשי החינוך בלוד ליצור קשרים ולחזק את רוח הקהילה החינוכית בעיר לקראת האתגרים שבפתח.

סגן ראש העיר הממונה על החינוך – בני סיתאלכיל חיזק את דבריו של רביבו, ואמר, כי מנהלי בתי הספר מהווים מקור לגאווה וכבוד, והם חיוניים להצלחת מערכת החינוך בעיר. ראש אגף החינוך אייל בלוך הוסיף ובירך את המנהלים באיחולים לשנה רגועה ומלאת עשייה, תוך דגש על שיתוף פעולה וחדשנות בחינוך. בלוך אף הודה למנהלי החינוך על מסירותם וצידד את הצלחת האגף במקצועיותם.


פרידה ממנהלת בית הספר רימון לחינוך מיוחד - לינה בוקובזה

 

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: