מצלמות עיריית לוד תיעדו - התושב נקנס ב-730 ₪ על השחתת מדשאות עם רכבו
מצלמות האבטחה של המוקד הרואה בעיריית לוד נהג רכב אשר עלה עם רכבו על מדשאות בשדרות ירושלים בעיר – תוך השחתת המרחב הציבורי ועבירה על חוק איסור עקירת צמח או השחתתו מתוקף הגנה על הצומח.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
בתמונה: מצלמות העירייה תיעדו את הרכב שביצע את העבירה והשחתת המדשאות והקנס שקיבל מהשיטור העירוני
תצפיתן העירייה שהביט בנעשה באונליין הפנה את השיטור העירוני אל הפארק בו השקיעה העירייה כספים רבים לפיתוחו – והתושב נקנס במקום בדו"ח על-סך 730 ₪ ואזהרה.
הפעילות התבצעה במסגרת מבצע האכיפה הגדול של עיריית לוד - "שומרים על בית נקי ובטוח", מבצע שהחל בהוראת ראש העיר – עו"ד יאיר רביבו ובהובלת מנכ"ל העירייה – אהרון אטיאס.
"עצוב לראות מקרה שכזה", אומר אבירן כהן מנהל המוקד הרואה. "זוהי השחתה קלאסית ומעשה ונדליזם לרכוש ציבורי והריסה של המרחב הציבורי – וחשוב שהתושבים ידעו שאנו כל הזמן עם עין פקוחה על הנעשה ברחבי העיר. התושב כמובן נקנס - וישלם מכיסו".
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
מרדף ברחובות לוד: נער השתולל על סוס, השיטור העירוני עצר אותו - והטיל קנסות כבדים
מנהג כפרות בתרנגולים חוזר ללוד - למרות החלופה בכסף ולמרות ההתנגדות הציבורית.
עיריית לוד במבצע אכיפה נרחב להסרת עשרות מצלמות פרטיות שתיעדו את המרחב הציבורי
יום חג בעיריית לוד: ועד העובדים בראשות דני כהן והנהלת העיר דאגו שילדי כיתה א' יתחילו את השנה בחיוך

