סוף שבוע של אכיפה ברחבי לוד: השיטור והפיקוח העירוני ממשיכים להגביר את המשילות והביטחון האישי
זה ממשיך בכל הכוח ולבקשת התושבים: כמות הדו"חות והקנסות שניתנו בחודשיים האחרונים במסגרת מבצע 'שומרים על בית נקי ובטוח' עלתה, הן לתושבים והן לאזרחים שאינם שומרים על החוק והסדר בלוד, במגוון של עבירות.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
מחזירים את השקט לפארק קהילות ישראל במרכז לוד
בין היתר, ניתנו דו"חות על: צואת כלבים וזיהום המרחב הציבורי, חנייה באדום לבן, במעברי חצייה ועל מדרכות, הפרעה לשקט עם נסיעה מסוכנת על קורקינטים חשמליים, רעש בפארקים וגני המשחקים בשעות הערב והלילה המאוחרות ועוד.
השתלול עם אופניים חשמלי, סיכן תושבים בלוד - ונקנס
מנכ"ל עיריית לוד אהרון אטיאס שמוביל את מבצע האכיפה לבקשת ראש העיר לוד – עו"ד יאיר רביבו, מציין לאור התגובות החיוביות של התושבים: "פונים אלינו בכל שעות היממה ומבקשים שנשלח ניידת שיטור, צוות פיקוח וכדומה. זה מראה את אמון הציבור – ואנו לא נרפה עד שנמגר את התופעות".
מנהל השיטור העירוני – איתן דפנה מוסיף, כי "ישנם תושבים שחושבים שעיריית לוד עסוקה או אמורה להיות עסוקה במניעת הטרור הפלילי וסיכול הרצח הבא – אבל נושאים אלו הם בטיפול המשטרה כאשר העירייה מסייעת, אך אנו עסוקים באיכות החיים של התושבים – ועל זה נילחם".
חונה על מדרכה, באדום לבן וחוסם מעבר חצייה
בעל הכלב נתפס לאחר שלא ניקה את הצואה כפי המתבקש
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
ניצחון חשוב ללוד ולראש העיר יאיר רביבו: ועדת הבחירות דחתה את העתירה נגד סרטון קידום העיר
בתום שנה"ל מלאה בהישגים וערכים: 29,426 תלמידי מערכת החינוך בלוד יוצאים לחופשת הקיץ
לוד מובילה את ההתחדשות העירונית בישראל: אלפי דירות בביצוע, עשרות אלפים בתכנון ועתיד עירוני חדש
שלושה תלמידים מתיכון עתיד למדעים בלוד נבחרו לייצג את ישראל במחנות קיץ בקנדה

