ביום המוגבלות הבינלאומי: עיריית לוד השיקה קבוצת מיומנויות חברתיות לילדים על הרצף
לכבוד יום המוגבלות הבינלאומי המצוין היום, האגף לשילוב חברתי בעיריית לוד השיק שתי קבוצות ייחודיות למיומנויות חברתיות, המיועדת לילדים על הרצף האוטיסטי בתפקוד גבוה, הלומדים בכיתות א'–ד'.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
קבוצות ייחודיות למיומנויות חברתיות. התלמידים ביצירה
הקבוצה, המונחית על ידי אנשי מקצוע מהתחום, נועדה לחזק את יכולות התקשורת הבין-אישית, לפתח כישורים חברתיים, להגביר ביטחון עצמי ולספק לילדים הזדמנות למפגשים חווייתיים ומקדמים בתוך מסגרת תומכת ובטוחה. מדובר ביוזמה חשובה נוספת במסגרת פעילותו של האגף לשילוב חברתי לקידום שוויון הזדמנויות, הכלה ומתן מענים מותאמים לילדים עם צרכים מיוחדים ולמשפחותיהם. יציאתה לדרך של הקבוצה דווקא ביום המוגבלות הבינלאומי מדגישה את מחויבות העיר לוד להמשיך לפעול למען נגישות, השתלבות וחיזוק תחושת השייכות של כלל הילדים בעיר.
עיריית לוד והאגף לשילוב חברתי ימשיכו לפתח שירותים חדשניים ומקצועיים לטובת ילדים עם צרכים מיוחדים, תוך שיתוף פעולה הדוק עם הקהילה וגורמי החינוך. אנו מזמינים את התושבים לפנות אלינו לטובת פיתוח והקמה של מענים נוספים למשפחות מיוחדות.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
בתום שנה"ל מלאה בהישגים וערכים: 29,426 תלמידי מערכת החינוך בלוד יוצאים לחופשת הקיץ
לוד מובילה את ההתחדשות העירונית בישראל: אלפי דירות בביצוע, עשרות אלפים בתכנון ועתיד עירוני חדש
שלושה תלמידים מתיכון עתיד למדעים בלוד נבחרו לייצג את ישראל במחנות קיץ בקנדה
כבוד לחינוך בלוד: שתי מנהלות בתי ספר זכו ב'אות הוקרה' של נשיא המדינה


