לוד חוגגת את כניסת 2026: ערב צעיר, קהילתי ומלא אנרגיה!*
אירועי ערב השנה החדשה 2026, שנערכו בלוד ביוזמת ארגוני הסטודנטים "איילים" ו"תוצרת הארץ", הפכו את העיר למוקד של שמחה והתחדשות. מאות צעירים וצעירות הגיעו לחגוג יחד את סיומה של שנה ופתיחתה של חדשה, ונהנו ממוזיקה טובה, אווירה מחשמלת ורגעי שיא מרגשים בספירה לאחור.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
ארגוני הסטודנטים הפועלים בלוד מהווים חלק משמעותי מהעשייה החברתית בעיר. הם מורכבים מסטודנטים תושבי לוד לצד צעירים מכל רחבי הארץ, הפועלים יחד מתוך רצון ליצור קהילה חזקה, תוססת ומעורבת. כחלק מפעילותם השוטפת, הם יוזמים אירועים פתוחים לצעירי העיר, במטרה להעשיר את חיי התרבות המקומיים ולחזק את תחושת השייכות.
האווירה בערב השנה החדשה הייתה מרוממת במיוחד. שמחה גדולה, מפגשים בין אנשים שלא הכירו קודם, תחושת אחדות ורגעים קטנים של תקווה לקראת השנה החדשה. לוד נצבעה באנרגיה צעירה ומלאת חיים, והאירוע הפך לסמל של פתיחה אופטימית לשנת 2026.
פעילותם של ארגוני הסטודנטים בלוד זוכה לתמיכה רחבה מצד מחלקת הצעירים בעיריית לוד. תודה מיוחדת לראש העיר, עו״ד יאיר רביבו, ולמחזיקת תיק הצעירים מירה מרציאנו, על עידוד מתמשך של יוזמות תרבותיות עבור צעירי העיר. הוקרה רבה גם לטוהר ג׳אן, מנהלת מחלקת הצעירים, ולצוות התחנה ‐ מרכז הצעירים לוד, על שיתוף פעולה מקצועי, מסור ומתמשך עם ארגוני הסטודנטים ועל הובלת תחום המלגות בעיר.


