משילוד: קיבלו התראה לפני אכיפה מעיריית לוד והחליטו לפרק עצמאית את עבירות הבנייה
המאבק בבנייה הבלתי חוקית בלוד נמשך: פעילות האכיפה שמובילה עיריית לוד הביאה בשבוע האחרון להסרתן העצמאית של שתי עבירות בנייה משמעותית, לאחר שהוצאו נגדן צווי הריסה מנהליים – ובכך מנעו התושבים את הטלת תשלום עשרות אלפי שקלים של הטיפול ע"י גורמי העירייה.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
בניה בלתי חוקית בלוד. לפני ההריסה העצמית ואחרי
הפעילות נערכת כחלק מהמאמץ העירוני למיגור עבירות בתחום התכנון והבנייה ע"י חמ"ל האכיפה בהובלת מנכ"ל העירייה אהרון אטיאס ובאמצעות עבודה מקצועית של מחלקת הפיקוח על הבנייה וגורמי האכיפה העירוניים.
בעיריית לוד מציינים כי שתי ההריסות העצמיות שבוצעו בתוך שבוע אחד הן עדות לאפקטיביות של פעילות האכיפה ולכוח ההרתעה שהיא מייצרת בשטח. לצד הטיפול בעבירות שכבר בוצעו, פועלת העירייה להעביר מסר חד וברור: בנייה בלתי חוקית והשתלטות על שטחים ציבוריים לא יעברו ללא מענה, וכל עבירה שתאותר תטופל בנחישות ובאמצעות הכלים המנהליים והמשפטיים הקבועים בחוק.
חמ"ל האכיפה העירוני ימשיך להוביל את המאבק העירוני למיגור הבנייה הבלתי חוקית, תוך הידוק שיתוף הפעולה בין כלל גורמי המקצוע והאכיפה. הפעילות תימשך במטרה לאתר עבירות, להביא להסרתן, להגן על השטחים הציבוריים ולשמור על הסדר ועל שלטון החוק ברחבי לוד.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות לוד
עיריית לוד מחזקת את פעילות אקי"ם בתמיכה שנתית, הרחבת הפעילות וחזון להקמת בית לארגוני הצרכים המיוחדים
פותחים שנת לימודים מוצלחת בלוד עם ראש הממשלה, ושיא חדש במספר התלמידים בעיר!
ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר החינוך פתחו את שנת הלימודים בלוד
פותחים שנה בלוד: אלפי תלמידים חזרו ללימודים – וראש ממשלת ישראל מגיע לעיר


