יום רביעי, 06 במאי 2026, י"ט אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות לוד ברמלוד נט

חדשות לוד

חברים מהצופים בלוד של אמה של החטופה נועה מרציאנו נרתמים להשבת החטופים לארץ - חדשות לוד ברמלוד נט

חברים מהצופים בלוד של אמה של החטופה נועה מרציאנו נרתמים להשבת החטופים לארץ

ידוע שתנועת הצופים מנחילה ערכים לחיים ומייצרת חברויות מיוחדות וחזקות. ואכן כך נראה מהקמפיין החדש שהושק על ידי בוגרי שבט "אייל" בלוד, למען חברתם עדי בן שושן מרציאנו, שבתה נועה בת ה 19 נחטפה ע"י חמאס בשבעה באוקטובר. בקמפיין קוראים החברים לשאת יחד תפילה, שנזכה להדליק נר ראשון של חנוכה עם נועה ועם כל החטופים שישובו אלינו בריאים ושלמים. הם מבקשים לצבוע את הרשת בצהוב ולהביא תקווה ואור למשפחת מרציאנו ולכל משפחות החטופים. קוראים לציבור לשתף את הקליפ והתמונות בתוספת ההאשטג #נסחנוכה23 . בקליפ, השיר "אור" של נעמי שמר בביצוע מרגש של גיא מזיג, גם הוא חבר ילדות של עדי מלוד.  חנוכה הוא חג של נסים ונפלאות.  בואו נתפלל יחד ל #נסחנוכה23. 

שבט "אייל" לוד ייצר חברים לחיים ולנצח! - חדשות לוד ברמלוד נט

שבט "אייל" לוד ייצר חברים לחיים ולנצח!

אומרים שצופים זה לנצח. חברים לחיים. ב - 7 באוקטובר, התהפכו החיים של חברתנו מהצופים, עדי בן שושן-מרציאנו. בתה נועה מרציאנו בת ה- 19 נחטפה ע"י חמאס לעזה. עדי גדלה והתחנכה בלוד, היא עברה למודיעין , חברותיה שהיו איתה בשבט הצופים "אייל" בלוד, יזמו פרוייקט מיוחד שנועד לשחרר את נועה יחד עם כל החטופים מעזה. לשאת יחד תפילה, שנזכה להדליק נר ראשון של חנוכה עם נועה ועם כל החטופים שישובו אלינו בריאים ושלמים. אנא עזרו לנו לצבוע את הרשת בצהוב ולהביא תקווה ואור למשפחת מרציאנו ולכל משפחות החטופים. שתפו את הקליפ עם ההאשטג #נסחנוכה23 בקליפ, השיר "אור" של נעמי שמר בביצוע מרגש של גיא מזיג, גם הוא חבר ילדות של עדי מלוד. חנוכה הוא חג של נסים ונפלאות. בואו נתפלל יחד ל #נסחנוכה23.

חברת "תדהר" העניקה תרומה יקרה ל- 50 משפחות מפונות מיישובי הדרום שמתארחות בלוד - חדשות לוד ברמלוד נט

חברת "תדהר" העניקה תרומה יקרה ל- 50 משפחות מפונות מיישובי הדרום שמתארחות בלוד

חברת "תדהר" הקצתה 50 דירות חדשות בשכונת "גני איילון" בלוד, לחמישים משפחות מפונות מיישובי הדרום, בעקבות מתקפת הטרור הזוועתית שביצע ארגון חמאס בעוטף עזה וביישובי הדרום, בשבת השחורה בשבעה באוקטובר. ראש העיר יאיר רביבו, קיבל את פניהן של המשפחות המפונות שנקלטו בשכ' גני איילון בלוד בזכות חסדיה של חברת "תדהר", והעניק עוגה חגיגית לכל משפחה.

חנות מכולת, יחידת דיור והוסטל נשרפו אמש ברח' הרצל בלוד - חדשות לוד ברמלוד נט

חנות מכולת, יחידת דיור והוסטל נשרפו אמש ברח' הרצל בלוד

 בהמשך לפרסום הראשוני אמש לקראת חצות הלילה, להלן פרטים נוספים: מכולת אשר בגבה יש יחידות דיור והוסטל, עלו באש ונשרפו כליל, כשעה לפני חצות (במוצ"ש) . לוחמי האש מכבאות איילון, הגיעו למקום ולחמו באש אדר גרמה נזקים חמורים למבנה, אך לא היו לכודים או נפגעים כתוצאה מהבעירה אשר גרמה ללהבות גבוהות לבלוט למרחקים. 

שלושה ילדים נפצעו מפגיעת רכב בשכ' הרכבת בלוד - חדשות לוד ברמלוד נט

שלושה ילדים נפצעו מפגיעת רכב בשכ' הרכבת בלוד

הערב בשעה 18:46 התקבל על 3 ילדים שנפגעו מרכב ברחוב יצחק רבין בלוד. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו 3 פצועים, בהם: שני ילדים כבני 8 ו-10 במצב קשה עם חבלות ראש לבי"ח שמיר - אסף הרופא, וילד כבן 13 במצב בינוני עם חבלות בגפיים לבי"ח שיבא בתל השומר.

מפעל החסד "יד ביד" פועל גם למען חיילי צה"ל וכוחות הביטחון - חדשות לוד ברמלוד נט

מפעל החסד "יד ביד" פועל גם למען חיילי צה"ל וכוחות הביטחון

מיזם הנתינה, החל ב"פטיסרי" בלוד, וכעת הוא מתנהל במפעל החסד "יד ביד", ביד רמה בניהולה של ליאה שטיינברג. הרב יעקב גלויברמן, העוסק בחצי יובל השנים האחרון, בנתינה אינסופית למשפחות נצרכות ולשורדי השואה, הזמין אליו למפעל החסד "יד ביד" את ליאה ואת המתנדבים שלה, כדי לבשל ולהכין את המזון ואת שאר המטעמים.שהם מלקטים, עבור חיילי צה"ל, כוחות הביטחון והמשפחות המפונות.