
המשטרה ביטלה אירוע שהיה אמור להתקיים היום בשכ' גני איילון בלוד
המשטּרה הודיעה על ביטול אירוע ההפניננג היום בשכונת גני איילון בלוד, בשל אי עמידה בחוק הבטיחות עפ"י חוות דעת מקצועית של יועץ הבטיחות מטעם הרשות, באופן המסכן את בטחון הציבור.

המשטּרה הודיעה על ביטול אירוע ההפניננג היום בשכונת גני איילון בלוד, בשל אי עמידה בחוק הבטיחות עפ"י חוות דעת מקצועית של יועץ הבטיחות מטעם הרשות, באופן המסכן את בטחון הציבור.

המשטּרה הודיעה על ביטול אירוע ההפניננג היום בשכונת גני איילון בלוד, בשל אי עמידה בחוק הבטיחות עפ"י חוות דעת מקצועית של יועץ הבטיחות מטעם הרשות, באופן המסכן את בטחון הציבור.

מעבר לתצוגת הפסיפס המרהיב בן 1700 השנים, המוזיאון יציג את תערוכת "זיכרון חומרי", של בוגרי ובוגרות שנקר, העוסקת בייצוג, פרשנות ושימור של זיכרון בחומר, צבע וצורה. מוזיאון הפסיפס בלוד ממשיך להיות פתוח חינם היום 4.10 ומחר 5.10 ויארח את תערוכת "זיכרון חומרי", של בוגרי ובוגרות שנקר.

זאת לא סדרת טלוויזיה: כוכב "פאודה" צחי הלוי התנדב לכוחות המילואים של משמר הגבול והשתתף בפשיטה משטרתית בלוד.

תושב לוד יעקב חיימוביץ בן 41 תלש את דגל ישראל מנקודת משטרה בלוד וגם גרם נזק לרכוש במזיד.

אמש, (חמישי) אחרי מו"מ דיסקרטי עם בכירי ש"ס ונציגי החרדים, ראש העיר לוד, יאיר רביבו, קיבל את תמיכתם ובכך הוא מציג חזית אחידה של תמיכה מקיר אל קיר, בנוסף לתמיכה קודמת של כל סיעות הקואליציה - הציונות הדתית, לוד ביתנו ולוד שלנו. ח"כ אריה דרעי: "ר' יאיר רביבו הוא בן תורה והוא שותף יקר שלנו".

קו החלוקה שמגיע למאפייה יוצא מאזור מפעל "נשר מלט", כאשר אורכו עומד על כ- 8 ק"מ והוא עובר בסמוך ללוד בצידה המזרחי של העיר. צריכת המאפייה תעמוד בשלב הראשון על 600 קו"ב לשעה.

כזכור, הצטרפותה של אשת התקשורת הדר מילר לרשימתו של רפאל יקותיאל, גרמה לסחף הולך וגובר של תושבים מהמגזר הציוני לאומי בלוד, התומכים ברשימה. הצהרת התמיכה של מנהיגי "לוד שלנו" בראש העיר, עו"ד יאיר רביבו, והצטרפותה של עו"ד אנה יולין לרשימה, גרמו לכך שתושבים רבים נוספים מביעים תמיכה ברשימת "לוד שלנו" בראשות הדר מילר.

מפקד מחוז מרכז ניצב אבי ביטון נפגש אתמול (רביעי) עם אריאל, ילד מיוחד בן 6 מלוד, החולם להיות שוטר, כאשר ניידת המשאלות של משטרת ישראל ערכה עבורו יום גדוש בחוויות בגזרת המחוז. אריאל, הודה בהתרגשות לשוטרים ואמר כי הוא אוהב את המשטרה וחלומו להיות שוטר.

לאור הצלחותיו הרבות בשנים האחרונות, בעיקר בנושא פיתוחה של העיר לוד, ונוכח עמידתו העיקשת להבטחת הביטחון האישי של תושבי העיר, רוב המפלגות הרצות למועצת העיר הביעו תמיכה גורפת וחסרת סייגים במנהיגותו של ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו, שקורא לאחדות ברוח חג הסוכות. מאת: אמרי יוגב