
עיריית לוד והמשטרה קוראים לך להתנדב כדי לעבות את כוחות הביטחון
תושבים יקרים, המצב בעיר שקט, ובכל זאת יש צורך בעיבוי הכוחות הקיימים להמשך השמירה על השקט.

תושבים יקרים, המצב בעיר שקט, ובכל זאת יש צורך בעיבוי הכוחות הקיימים להמשך השמירה על השקט.

ראש העיר יאיר רביבו, פרסם הודעה חשובה בדף הפייסבוק שלו, על כך שלוד "צהובה" וללא שינוי, על פי הנחיית פיקוד העורף.

המשטרה מטפלת כעת בזירת נפילה של פריטי רקטה בגזרת מרחב שפלה בשטחים פתוחים באזור לוד,ללא נפגעים חבלני המשטרה של מחוז מרכז ושוטּרי תחנת לוד בודדו כעת זירות נפילה בשטחים פתוחים סמוך לעיר וסורקים אחר שרידים נוספים, לשם הסרת סיכון נוסף לציבור.

ארבעה חודשים לפני הירצחו, ביקר יצחק רבין בלוד והשתתף בטכסים לחנוכת בית "יד לבנים" והמכללה האזורית וטכס בר מצווה ל- 47 נערים בלוד, ביום 11.7.1995 במסגרת האירועים ליום השנה ה- 47 לשחרור העיר לוד. עיריית לוד הנציחה את זיכרו של יצחק רבין בקריאת שכונה ורחוב ראשי בלוד על שם יצחק רבין ז"ל. שכונת נאות יצחק בדרום העיר והרחוב הראשי בשכ' נווה-שלום ליד שכ' הרכבת.

אלי סער- מ"מ ראש עיריית לוד ויו"ר הנהלת רשת המתנסים בלוד, ראה אתמול מודעה מיוחדת הקורצת לכל מי שיש לו לב, אשר יכול לעזור בקטיף מנדרינות במושב מזור, בגלל הסתלקותם של העובדים הזרים אשר מיהרו להסתלק מארצנו. אלי מיד פנה לחבריו הגמלאים מהתעשייה האווירית, ולמתפללים בבית הכנסת השכונתי בנוה-נוף, ומיד התארגנה קבוצה אשר ביצעה היום (שלישי) את הקטיף. אלי סער שלח לי את הדברים הבאים כדי שתהיו שותפים לפעילות היפה של החברה הישראל בעת צרה של חבר, שעובדיו ברחו מהשטח, והותירו אלפי קלמנטינות על העצים:

לראשונה בלוד, הרב יעקב גלויברמן התבקש ע"י תושב לוד ערבי, לקבוע מזוזה בבית המרקחת שאותו הוא מנהל בלוד. הרב יעקב גלויברמן הסכים מיד לעשות כן, כי הבעלים החדש של בית המרקח הבהיר לרב, כי הוא רוצה שתושבים יהודים מלוד והסביבה, ייכנסו לבית המרקחת ללא כל חשש כשהמזוזה בולטת היטב על משקוף הכניסה, של בית המרקחת הוותיק ביותר בלוד: "סניטס"!

היום, (יום חמישי – 19.10.23) נפתחו מוסדות החינוך בלוד, בצל מלחמת "חרבות ברזל" וזאת בהוראת ראש העיר עו"ד יאיר רביבו, בפיקוח של עיריית לוד ועפ"י אישור והנחיות של פיקוד העורף, בהתאם למגבלות הנדרשות, תוך התייחסות לאתגרי בטחון, מיגון, מקלטים, כח אדם, נהגים והסעות וכו'.

אלמונים עשו וונדליזם והשחיתו ציוד בביה"ס "נועם המאירי". מחזה לא נעים התגלה לצוות העובדים שהגיע אתמול לביה"ס כדי להכין את ביה"ס אחרי שהיה סגור מאז חופשת סוכות. הצוות נחרד ממראות הזוועה שניגלו לעיניהם. המשטרה הוזעקה למקום, ומיד פתחה בחקירת המקרה.

מלי אריס, עובדת בכירה במפעל החסד בראשותו של הרב יעקב גלויברמן, דואגת להגברת הביטחון האישי של תושבי לוד והסביבה, כאשר הם ספונים בתוך הממ"דים בדירותיהם, לאחר שמיעת האזעקות בעת המלחמה.

עדי מרציאנו, תושבת לוד לשעבר, וכיום מתגוררת במודיעין, התראיינה היום במודיעין NEWS עדי מרציאנו היתה חניכה ומדריכה בשבט הצופים "אייל" בלוד, נועה מרציאנו, בתה של עדי, בת 19, שירתה כתצפיתנית באוגדת עזה, נפלה בשבי חמאס ביום הראשון ללחימה בדרום. הוריה התייצבו הבוקר מול שערי הקריה בעת הגעתו של נשיא ארה"ב.