
שריפה פרצה בביה"ס שובו בנים בלוד
צוותים של כיבוי אש איילון בפיקודו של רב רשף ניסים אליעזר פועלים כעת בשריפת בית ספר שובו בנים בלוד. אנשי המקום מדווחים על בעירה בקומות 2-3. כעת הצוותים חותרים למגע עם הבעירה ובמקביל סורקים לאיתור לכודים.

צוותים של כיבוי אש איילון בפיקודו של רב רשף ניסים אליעזר פועלים כעת בשריפת בית ספר שובו בנים בלוד. אנשי המקום מדווחים על בעירה בקומות 2-3. כעת הצוותים חותרים למגע עם הבעירה ובמקביל סורקים לאיתור לכודים.

צוותים של כיבוי אש איילון בפיקודו של רב רשף ניסים אליעזר פועלים כעת בשריפת דירה בלוד ברחוב חטיבת יפתח. הצוותים מדווחים על עשן סמיך במדרגות ובחלונות הקומה ה-4. כעת חותרים למגע עם הבעירה ובמקביל סורקים לאיתור לכודים.

כ-550 אנשים, נשים וטף מקהילת חב"ד בלוד השתתפו במוצאי שבת האחרון באירוע "הקהל מיוחד" שנערך בהיכל התרבות העירוני ע"ש מקסים לוי בלוד, כאות הצדעה לילדים עם צרכים מיוחדים ומשפחותיהם. היה זה ערב מרגש שסחט דמעות מעיני כל המשתתפים באירוע. צילום תמונות: מענדי קורנט.

ראש העיר לוד יאיר רביבו נדהם לגלות אתמול (שני) כי חשבון הוואטסאפ שלו נחסם, ואין באפשרותו להעזר באפליקציה כדי לשמור על קשר עם אלפי הפונים אליו במשך כל יום עד לשעות הקטנות של הלילה.

ראש העיר יאיר רביבו הגיע לתמוך במפגינים, לאחר שמוקדם יותר הודיע על מינוי של יועץ ביטחוני מיוחד לעירייה, תת-ניצב בדימוס מוטי אדרעי: למיגור הפשיעה הפלילית בלוד.

באשכול הפיס בלוד, בניהולה של מתי גרשון, נערכו ימי שיא תזונה נבונה ובריאות לתלמידי שכבת כיתות ז' מבית הספר עמנואל ותלמידי שכבת כיתות ח' מבית ספר הראל.

מאות אורחים מהארץ ומחו"ל ובראשם שגריר ישראל במרוקו אבדרחים ביוד השתתפו בכנס הבינלאומי הראשון לתרבות ומוסיקה אנדלוסית שנערך במהלך יומיים במוזיאון הפסיפס.

הרב שמעון ביטון, שיגר מכתב לתושבים לפיו אחרי בדיקה מעמיקה - הלכתית וארכיאולוגית - יש לחגוג את חג הפורים בעיר ביום טו' באדר. עם זאת הבהיר הרב ביטון כי הנושא לא התברר לחלוטין והוא מתכוון להתבסס על חקירה הלכתית יסודית ומעמיקה של צוות רבנים, בנוסף לממצאים חדשים שהתגלו בחפירות והוצגו בפניו במהלך השנה האחרונה.

סמנכ״ל וראש מינהל הפיתוח ממשרד החינוך, פארס טוויל ומתכנן בכיר במינהל הפיתוח, יהודה כץ, התארחו לביקור וסיור במוסדות החינוך ברחבי לוד.

היום בשעה 11:08 התקבל דיווח על גבר שנמצא מחוסר הכרה בבית בשכונת הרכבת בלוד. חובשים ופראמדיקים של מד"א קובעים את מותו של גבר כבן 30.