יום שבת, 22 באוגוסט 2026, ט' אלול ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות לוד ברמלוד נט

חדשות לוד

פרצה שריפה בגן ילדים בלוד - חדשות לוד ברמלוד נט

פרצה שריפה בגן ילדים בלוד

4 צוותי כיבוי של תחנת איילון בפיקודו של רב רשף איציק בן אדרת פועלים כעת בשריפת גן ילדים בלוד, השריפה במחסן כעת הלוחמים סורקים לאיתור לכודים ובמקביל מבצעים פעולות כיבוי . לדברי מפקד האירוע הגן ללא ילדים, ואין כל נפגעים. הכל תחת שליטה של לוחמי האש. מדובר בגן פיקוס ברח' איינשטיין.

מיכל חן סופיר: האם אגף הרווחה בעירייה נכשל בטיפול בפרט ובמוגבלים? - חדשות לוד ברמלוד נט

מיכל חן סופיר: האם אגף הרווחה בעירייה נכשל בטיפול בפרט ובמוגבלים?

האגף לשילוב חברתי והרווחה בעיריית לוד, על פי אתר העירייה, אינו מעודכן כלל. באתר למשל העובדת הסוציאלית המופיעה באתר כראש תחום מוגבלויות, התפטרה מהעירייה לפני שלוש שנים. נכון ליום 20.6.2022 מיכל חן סופיר, תושבת לוד, אשר פרסמה סרטונים רבים בדף הפייסבוק שלה, הכוללים דברי ביקורת כלפי העירייה ובעיקר נגד אגף הרווחה, זכתה לקבל מאות תגובות ולייקים, התומכים בדברי הביקורת שלה. מערכת היישומון "רמלודנט-באר יעקב" החליטה לזמן את מיכל לריאיון אישי, תוך שמירה על חיסיון מלא של בעלי הצרכים המיוחדים, שעליהם היא מבקשת להגן ולשפר את איכות חייהם, ולספק את מלוא השרותים המגיעים להם על פי חוק.

ארבעה ילדים והוריהם נפגעו הלילה באופן קל בעקבות שריפה שפרצה בדירתם בלוד - חדשות לוד ברמלוד נט

ארבעה ילדים והוריהם נפגעו הלילה באופן קל בעקבות שריפה שפרצה בדירתם בלוד

אתמול (רביעי) בלילה שריפה פרצה הלילה בדירה בקומה השנייה בבניין בן 7 קומות ברחוב הצנחנים בלוד. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח שמיר-אסף הרופא, 6 נפגעים משאיפת עשן במצב קל (הורים ו-4 ילדים) .

יאיר רביבו דרש בוועדת הכספים בכנסת שלוד תמשיך לקבל את ההטבות הכספיות מנתב"ג - חדשות לוד ברמלוד נט

יאיר רביבו דרש בוועדת הכספים בכנסת שלוד תמשיך לקבל את ההטבות הכספיות מנתב"ג

ראש העיר עו"ד יאיר רביבו, השתתף בישיבת ועדת הכספים של הכנסת ודרש כי המדינה תדאג שהעיר לוד תמשיך לקבל את ההטבות התקציביות מרשות שדות התעופה על-סך מיליוני שקלים, הטבות שהופסקו. אל הוועדה הגיע רביבו יחד עם חברת המועצה אלוירה קוליחמן.