יום רביעי, 01 ביולי 2026, ט"ז תמוז ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות לוד ברמלוד נט

חדשות לוד

 לשמור על חומות היהדות: רבה הראשי של לוד השתתף בכינוס ההיסטורי של הרבנות הראשית לישראל - חדשות לוד ברמלוד נט

לשמור על חומות היהדות: רבה הראשי של לוד השתתף בכינוס ההיסטורי של הרבנות הראשית לישראל

הגאון הרב שמעון-מאיר ביטון שליט"א, רבה הראשי של העיר לוד, השתתף השבוע ולקח חלק בכינוס היסטורי יחד עם מאות רבני ישראל ורבני הערים מכל רחבי הארץ, לנוכח היוזמות ההרסניות בהרס עיקרי הדת ב'רפורמת הכשרות' וברפורמה בגיור ועוד, דברים אשר יפרצו את חומות הדת. 

לוד נפרדה מסנ"צ שמעון דהן ומקבלת בברכה את המפקד הנכנס סנ"צ ששון (ששי) שלמה - חדשות לוד ברמלוד נט

לוד נפרדה מסנ"צ שמעון דהן ומקבלת בברכה את המפקד הנכנס סנ"צ ששון (ששי) שלמה

"מפקד נדרש לנחישות וליכולות ביצוע אך בעיקר להיות אדם, וכך נזכור את שמעון שנים רבות בזכת הנחישות, המסירות, האנושיות והרגישות", ציין רביבו, "פעלנו יחד מסביב לשעון, תוך שיתוף פעולה הדוק עמי ועם גורמי עיריית לוד. סנ"צ דהן ביצע את תפקידו לילות כימים בשקט ובהצנע, בדגש על משימתיות ושירות בעיר רב תרבותית, תוך מענה מיטבי לכלל המגזרים המרכיבים את הפסיפס החברתי בלוד. משטרת לוד בפיקודו הייתה ונותרה עם הפנים לקהילה, בולטת בערכיה, בנחישותה, אות ומופת לעשיית טוב".

102 יח"ד נוספות כך שסך הכול תקים 602 יח"ד בשכונת "נופי בן שמן" החדשה בלוד - חדשות לוד ברמלוד נט

102 יח"ד נוספות כך שסך הכול תקים 602 יח"ד בשכונת "נופי בן שמן" החדשה בלוד

חברת אאורה השקעות, חברה מובילה בייזום בניה למגורים בישראל בעלת התמחות בייזום, תכנון והקמה של מתחמי התחדשות עירונית במרכזי ערים מבוקשות ומובילות, מודיעה על אבן דרך נוספת בפרויקט גדול ומשמעותי של החברה. החברה השלימה את רכישת המגרש הנוסף הסמוך לפרויקט "אאורה בן שמן", בו תקים 102 יח"ד, בהינף אחד, במקביל לביצוע שכבר החל להקמתן של 500 יח"ד. כבר היום נמכרו בפרויקט 350 יח"ד (כ-70%), והחברה מעריכה כי סך ההכנסות המשולבות בפעילות החברה בבן שמן צפויות לחצות 1 מיליארד ₪ והרווח הגולמי צפוי לעמוד על כ-190 מיליון ₪.

מרפסות בשכונת נאות יצחק בלוד - חדשות לוד ברמלוד נט

מרפסות בשכונת נאות יצחק בלוד

קבוצת תושבים משכונת נאות יצחק בלוד - שכונה הנמצאת בדרום העיר אשר נבנתה לפני 25 שנה עבור חיילים משוחררים ונקראה על שם ראש הממשלה יצחק רבין ז"ל, החליטו שהם אינם רוצים לעבור דירה מהשכונה מצד אחד ומאידך רצו לשדרג את בניין המגורים שלהם והרימו יוזמה טובה.

נועם דרייפוס: "ברמת אשכול למשל עזבו 17 משפחות והצטרפו 11." - חדשות לוד ברמלוד נט

נועם דרייפוס: "ברמת אשכול למשל עזבו 17 משפחות והצטרפו 11."

המזוזה שנקבעה בשבוע שעבר בבית משפחת שטקל בשכונת רמת אשכול בלוד הייתה לא רק חפץ מצווה שמילא את ייעודו. במושגים מקומיים המזוזה הזאת כתבה פרק בהיסטוריה היהודית של השכונה. "בעל הבית של הדירה הוא יהודי שקנה אותה מהבעלים הקודמים, שהיו ערבים", מספרת אביגיל שטקל, הדיירת החדשה. הכתבה פורסמה היום ע"י חגית רוזנבאום ב"שבע".